Marcel Ciolacu (captura video)

Liderul PSD a precizat că decizia lui Iohannis nu reprezintă altceva decât un gest de ”aroganță”și ”intimidare”. Ciolacu susține că nu există încă o decizie la nivel de partid dacă se vor prezenta la consultări sau nu. El e deranjat de aroganțele și cinismul afișat de Iohannis într-o perioadă critică pentru țară.

”Invităm PSD al doilea, cu toate că e cel mai mare partid, poate așa nu vin, să am motiv să spun că uite, PSD, nu e responsabil”, a mai precizat liderul social democrat, relatează Antena3. De asemenea, Ciolacu a mai susținut că e timpul ca președintele să devină mai responsabil și să găsească o soluție la criza politică. La nici o zi de la căderea guvernului, liderul PSD a susținut că adevărata problemă e chiar președintele țării, iar românii au fost uitați cu precădere de guvern. El susține că cea mai bună variantă pentru România sunt alegerile anticipate.

”Părerea noastră, clară, este că în acest moment clasa politică trebuie să se întoarcă la români, iar românii să decidă cine va conduce România în viitor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Iohannis a anunțat când vor avea loc consultările cu partidele parlamentare

Șeful statului a anunțat că luni, 11 octombrie, vor avea loc consultările de la Cotroceni. Partidele vor fi chemate separat, iar primul partid va fi Partidul Național Liberal. Iohannis nu e sigur dacă partidele politice vor ajunge la un consenț în ceea ce privește alegerea unui prim-ministru. Totodată, președintele țării a dat vina pe orgoliile politicienilor pentru criza politică provocată.

Din punctul său de vedere, Cîțu a luat cele mai bune decizii privind gestionarea crizei pandemice și modul în care Guvernul a alocat banii primăriilor din țară. El a primit asigurări că alocările au fost făcute ”în corelare cu nevoile comunității locale respective”.

Astăzi, 7 octombrie, Klaus Iohannis s-a vaccinat cu cea de-a treia doză de vaccin.

Reamintim că Guvernul Cîțu a fost demis după ce moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost votată de 281 de parlamentari. Social democrații mizează pe alegerile anticipate, dar situația pandemică în care se află țara nu ar permite un astfel de lucru.

Ciolacu contraatacă. „Criza este la domnul Iohannis”

Articolul precedentDan Barna s-a ales cu un dosar penal in rem
Articolul următorAlexandru Rafila, despre plafonarea prețurilor la energie, anunțată de Cîțu: „Dacă are loc pe timp de trei luni e insuficient pentru România”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.