Sursa: Facebook

Surpriză în pragul alegerilor locale în Sectorul 2 al Capitalei, unde președintele PMP Cătălin Militaru se dezice de candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită, din care face parte.

Cel care conduce PMP în Sectorul 2 arată că ADU e „cea mai urâtă față a neocomunismului” și că Radu Mihaiu este „un impostor securist”.

Radu Mihaiu conduce și în prezent Primăria Sector 2 și și-a înscris candidatura pentru un nou mandat. Candidat al USR în 2020, Mihaiu câștiga primăria cu o serie de promisiuni neonorate, motiv pentru care în acest an a fost nevoie de o alianță pentru a-l susține.

Și a mers, până acum, când unul dintre partenerii ADU s-a decis să se dezică „în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar”.

Stimați colegi din PMP, cetățeni din Sector 2, nu girați un impostor securist. Așa zisa alianță de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului.

În calitate de președinte al PMP Sector 2, vă rog să ieșim cu toții la vot, pentru a sancționa trădarea și umilința. PMP nu îl susține pe Radu Mihaiu și se dezice în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar. Radu Mihaiu își minte consilierii, își minte colaboratorii și partenerii politici.

Nu girați prin votul vostru un impostor, un incompetent. Nu girați un om care se pretinde de dreapta, dar care face politică doar cu delațiuni, minciuni și trădare. Mai rău decât un delator comunist, impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău.

Acest om a vrut să își bage, pe nedrept, cu acuzații false, colegii de alianță la închisoare. Aceasta nu este alianță de dreapta. Este neocomunism progresist, cea mai urâtă față a securismului.

Radu Mihaiu îi minte pe oameni cu nonșalanță și îi înșeală mimând preocuparea pentru comunitate. Nu există nicio preocupare pentru comunitate, cum nu există un minim discernământ în acțiunile USR. Sectorul 2 nu merită să fie condus de oameni fără cuvânt și fără caracter. Sectorul 2 nu merită să cadă victimă grupurilor de interese și hoțiilor ascunse sub măștile bunelor intenții.

De aceea, vă rog ca duminică să votați cu gândul la viitor și la comunitatea în care v-ați dori să trăiți. Votați pentru societatea dezirabilă și pentru sistemul de valori în care credeți. Votați pentru mai bine, și spuneți „NU” minciunilor și impostorului securist Radu Mihaiu.

Cătălin Militaru – Președinte PMP Sector 2, Consilier general, Victimă nevinovată a delațiunilor securistului Radu Mihaiu”, scrie liderul PMP pe Facebook.

Articolul precedentForță, determinare, curaj, și largă susținere
Articolul următorInstituțiile UE, pregătite să lupte împotriva dezinformării în cadrul alegerilor