Sursa: Facebook

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu (USR), mai vrea un mandat și a anunțat că în dorința sa va avea sprijinul noii coaliții de dreapta – USR, PMP și Forța Dreptei.

Candidat al USR în 2020, Mihaiu câștiga primăria cu o serie de promisiuni. Iar acum, în viziunea sa, este „cel mai bine poziţionat”.

Vreau să candidez din partea USR şi din partea alianţei de dreapta unită. (…) Va exista un formalism şi pentru acest lucru, dar aş spune că în acest moment sunt cel mai bine poziţionat să candidez din partea alianţei dreapta unită. (…)

Sondajele arată bine, dar suntem totuşi destul de departe de alegeri. Nu aş vrea să ne bazăm exclusiv pe sondaje. Mai este încă de făcut, cu siguranţă.

La cum am văzut eu evoluţia acestor sondaje şi în acest moment arată că suntem foarte bine”, a explicat primarul de sector, potrivit Agerpres.

Și, în aceeași notă, primarul Mihaiu a opinat că pe această cale trebuie să „meargă” și Nicușor Dan. Aceasta în condițiile în care Sebastian Burduja anunță din ce în ce mai vocal că domnia sa este „alesul”.

Varianta cea mai bună este clar Nicuşor Dan. Din punctul meu de vedere, nu am văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general.

Este un primar care se străduieşte să facă lucrurile care contează mai degrabă decât lucrurile de faţadă. Am văzut mai mulţi primari care fac lucruri de faţadă şi care nu fac munca de jos, aia care contează, aia care investeşte, care face oraşul să crească”, e de părere Radu Mihaiu.

Articolul precedentDefinitiv: comisar de poliție din Bacău, arestat după ce s-a descoperit că lucra în folosul unui interlop
Articolul următorDirectorul Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri REISER Bârlad, reținut pentru luare de mită în legătură cu mai multe contracte