Sursa foto: Hotnews

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj, duminică, după ce o familie de patru persoane a fost ucisă la Irpen. Președintele Ucrainei a declarat îi va pedepsi pe toți cei care au comis atrocități în acest război, precizând că poporul ucrainean nu va ierta „sute de victime, mii și mii de suferințe.”

De asemenea, liderul de la Kiev e convins că va găsi pe fiecare „nenorocit” care a bombardat orașele din Ucraina și a tras cu rachete.

„Vei avea un loc liniştit pe acest pământ doar când vei fi în mormânt. Rusia a anunţat că mâine va bombarda întreprinderile noastre din industria de apărare. Cele mai multe dintre ele sunt situate în oraşele noastre, cu civili în jur”, a spus Zelenski în mesajul său.

Occidentul sprijină Ucraina cu arme. Zelenski vrea o intervenție a statelor europene

Totodată, președintele ucrainean s-a adresat din nou liderilor europeni, afirmând că niciun politician occidental nu a reacționat la crima ce a avut loc în Ispen.

„Gândiţi-vă la sentimentul de neputinţă pe care îl au ocupanţii dacă îşi anunţă atrocităţile din timp! Totul pentru că nu există nicio reacţie. Niciun cuvânt. E ca şi cum toţi liderii occidentali erau plecaţi astăzi. Sper că măcar veţi observa asta mâine şi veţi reacţiona.O familie de patru persoane a fost ucisă astăzi la Irpen. (…) O întreagă familie”, a menționat liderul de la Kiev.

De asemenea, acesta a reamintit faptul că sancțiunile împotriva Rusiei nu sunt suficiente, iar îndrăzneala „agresorului” reprezintă un semnal clar că e nevoie de măsuri mai drastice pentru a opri această invazie ce durează de 12 zile.

„Câte astfel de familii au murit în Ucraina. Îndrăzneala agresorului este un semnal clar pentru Occident că sancţiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde această realitate. Nu se pot ascunde noile crime din Ucraina”, a concluzionat președintele Ucrainei Volodimir Zelenski.

 Reamintim că în urmă cu o zi, șeful statului ucrainean a cerut o zonă aeriană umanitară și închiderea cerului deasupra Ucrainei, pentru toate avioanele de luptă rusești.

Când viața bate filmul. Volodimir Zelenski, transformat în idolul generației căreia îi este teamă să meargă în Armată, este actorul de comedie care a ajuns președintele Ucrainei

Articolul precedentRusia avertizează ţările vecine care ajută Ucraina
Articolul următorVIDEO: O fetiţă din Rusia face propagandă pro război: “Imaginile din Ucraina sunt din jocuri pe calculator”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.