Cristian Popescu Piedone: „Aducem normalitate pentru comunitate”

„Sectorul 5 este o bucată aparte de Bucuresti! Încă surprinzătoare!”, a afirmat edilul.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a ieșit din nou pe teren, iar de de data aceasta a vizitat  bulevardul Pieptănari, numărul 9, „granița cu Sector 4”, unde a constatat că societatea de salubrizare nu și-a făcut datoria.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că „această bucată de București uitată de 30 de ani” a fost îngrijită „doar în acte.”

„Hai c-am început bine și săptamâna asta! Am sancționat societatea de Salubrizare. A noastră! Cea cu… “fapte” în acte! Celebra “doar fapte”! Am constatat tocmai… lipsă fapte! Mizerie în sector, adică! Așa c-am amendat-o!”, a scris Piedone.

Totodată, edilul a venit și cu vești bune, precizând că în cel mai scurt timp, va reuși să scape sectorul de încă „o junglă urbană.”

„Noi facem imposibilul… posibil!”

„Mai scăpăm de-o jungla urbană, mai… pieptănăm o bucată de București uitată 30 de ani și mai bine. La Pieptănari, numărul 9, granița cu Sector 4. Deunăzi a fost aici focar de infecție! Acum înverzim, curățim, vopsim, asfaltăm! Aducem normalitate pentru comunitate! Focare de infecție mai avem! Destule ! De la Revoluție încoace fiecare a făcut ce a vrut ăn sectorul acesta… Mulți l-au batjocorit și prea puțini l-au iubit!”, a mai spus edilul Sectorului 5.

De asemenea, Piedone a mai declarat că pe cheltuiala proprietarului se vor igieniza conductele de termoficare supraterane spre Iacob Andrei, afirmând că nepăsarea a transformat locul „într-o lume altfel.”

„Conductele erau izolate, cândva. Acum sunt doar calde! De aceea, persoane fără adăpost obișnuiesc peste iarnă să-și facă adapost între ele! Cale de doi kilometri liniari… este o lume altfel! Locul este administrat de fosta RADET. Astăzi am aflat că există! Ne vom ocupa să-l igienizăm! Pe cheltuiala proprietarului, desigur! Mda… 5 este o bucată aparte de Bucuresti! Încă surprinzătoare! Dar NOI încercăm să facem imposibilul… posibil!”, a concluzionat Piedone.

Reamintim că în urmă cu două zile, primarul Sectorului 5 a făcut mai multe vizite la Cora și Profi. Primul magazin inspectat a fost Cora, unde a intrat prin spate, pe la bucătărie. Piedone a găsit nereguli în ceea ce privește depozitarea produselor, motiv pentru care a făcut mai multe poze și a anunțat Protecția Consumatorului. Totodată, acesta a fost și la Profi unde a găsit mâncare alterată.

Piedone e convins că împreună cu echipa sa va reuși să transforme Sectorul 5.

Primarul Piedone continuă controalele. Nici Cora, nici Profi nu au trecut testul

Articolul precedentGuvernul asigură că nu se pune problema de a raționaliza alimentele
Articolul următorCioloș, după demisie: „Voi continua dialogul cu membrii de partid”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.