Sursa foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, își continuă inspecțiile sale pentru a găsi „golanii” care nu respectă cetățeanul, iar de data aceasta, însoțit de Poliția Locală și cei de la Control, edilul a făcut mai multe vizite la Cora și Profi.

Primul supermarket vizitat a fost Cora, Piedone intrând prin spate, pe la bucătărie. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5 a precizat că materiile prime erau depozitate în condiții improprii.

„Am fost pe la Cora… să-mi cumpăr câte ceva. S-au scumpit toate și mi-am zis să fiu atent, să nu plătesc marfa proastă. M-au însoțit și ai mei de la Control, Poliția Locală, etc. În fine. Eu… curios, am intrat prin spate, pe la bucătărie! Ai mei, după mine. Și… ce să vezi? O lipsă de respect față de client și-o bătaie de joc și-o igienă… fix ca-n reclamațiile primite!”, a scris Piedone.

„Rolul meu este să-mi protejez și să-mi previn comunitatea”

De asemenea, edilul Sectorului 5 a mai declarat că s-au făcut „multe poze”, iar „artizanii batjocurii” s-au rușinat și au fugit.

„Am si râs puțin! Amar… dar am râs. Pe uniformele angajaților scria grijuliu: “- Cu ce va pot ajuta”? Am răspuns, ca pentru mine: “- Cu normalitate! Sa nu îmbolnăviți populația”! Ca asta-mi doresc… Așa c-am făcut la poze… Multe! Sa aibă și Protecția Consumatorului, Sanepidul… Și cei care se mai ocupa prin țara asta de sănătatea clientului care plătește…”, a mai spus Piedone.

Totodată, edilul a transmis și un mesaj celor care îl vor critica pentru faptul că a intrat într-un spațiu privat de alimentație publică.

„În Sectorul 5, primarul Piedone, însoțit de inspectorii primăriei, INTRĂ! Că este rolul său să-și protejeze și să-și prevină comunitatea! ) Apropos: Măi, Cora, măi… Să faceți chiar și prăjitura pentru copii așa… cum am văzut? E omenește așa? Voi, cei cu ideea, n-aveți copii, nepoți… ? N-am cumpărat nimic din Cora… Ca mi-au trecut poftele!”, a precizat edilul.

Piedone și-a continuat inspecția la Profi, unde a găsit carne alterată, iar în depozitul supermarketului a dat peste numeroase nereguli.

„Am mers la Profi! Poate, poate… Și aici însă, halal! Am pozat carne alterată și am plecat mai departe! În depozit, printre diverse nereguli, a venit și un damf greu de varză murată! “Am înțepat-o, ca se umflase”!, mi-a zis, sincer, un angajat. Of… N-am mai cumpărat nimic… ”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, edilul Sectorului 5 a găsit nereguli la mai multe brătării și patiserii. În urma verificărilor, Piedone a anunțat Direcția de Sănătate Publică și Protecția Consumatorului, iar unitățile inspectate au fost închise.

Primarul Sectorului 5 este cunoscut în rândul cetățenilor pentru că intervine mereu când primește sesizări din partea lor.

Cristian Popescu Piedone este sigur că va reuși să „stârpească toți golanii care spurcă omul și alimentația publică.”

Cristian Popescu Piedone, în inspecție la brutăriile și patiseriile din Sectorul 5

Articolul precedent120 de hectare de pădure sunt tăiate, zilnic, în România
Articolul următorConsiliul Naţional al Elevilor: „Stânga nu ştie ce face dreapta în Guvernul României”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.