Foto: Facebook/În Aer Liber
Foto: Facebook/În Aer Liber

Alături de 30 de voluntari de la Metropolitan Life, o companie care se ocupă cu asigurări de viață și pensii private, asociația Mai Mult Verde a adunat aproximativ 210 saci cu deșeuri.

Acțiunea de ecologizare a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și s-a desfășurat pe malul Lacului Dobroești, un lac antropic amplasat pe râul Colentina din Capitală.

Evenimentul de igienizare și ecologizare se numește ”În Aer Liber”. În cadrul acestui program, sunt adunate deșeurile din lacuri și se caută soluții pentru stoparea poluării din București

Salba de lacuri de pe râul Colentina ar putea fi o oază de relaxare pentru toți bucureștenii. În schimb malurile sunt îngropate în deșeuri, iar promenada sau alte activități sportive devin imposibile pe mai mult de jumătate din suprafața sa”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

De asemenea, membrii echipei au ținut să precizeze că Primăria Sectorului 2 a demarat un amplu proces de curățare, alături de Apele Române și au scos până acum peste 30.000 de tone de deșeuri. Cu toate acestea, au ajuns abia la jumătatea procesului.

Asociația Mai Mult Verde: ”Am vrut să dăm și noi o mână de ajutor și, alături de 30 de voluntari de la Metropolitan Life, vineri am reușit să strângem 210 saci de deșeuri de pe malul Lacului Dobroești”

Mulțumim Primăriei Sectorului 2 și consilierului Radu Nedelcut pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului”, au transmis volunatrii.

Articolul precedentMilitarii au oferit investigații medicale gratuite în județul Alba
Articolul următorSTB anunță achiziția a 100 de tramvaie noi
Jurnalist full-time / Pesimist part-time