Sursa: Facebook

Codrin Ștefănescu a abordat problema exploziei prețurilor, în contextul începerii noului an școlar.

Fostul secretar general-adjunct al PSD a declarat că mai mulți părinți, profesori și elevi și-au manifestat nemulțumirile, în mod public. Mai mult, un număr imens de școli nu au putut asigura transportul elevilor.

Codrin Ștefănescu: ”Se întreabă guvernul de ce prima zi de școală a început cu scandal, huoo și nervi întinși la maxim?”

”- Pentru că mulți primari din țară au anunțat că vor închide școlile pe timp de iarnă și preferă cursurile online. Pentru că nu mai au bani să plătească facturile voastre uriașe la căldură și energie electricā! Nu mai au!

Pentru că un număr imens de școli nu au putut asigura transportul elevilor. Mai ales a celor din sate, care vor să învețe dar nu au cum ajunge la școală!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

În același context, politicianul a adăugat că aproape 3900 de școli nu au incă autorizație de securitate în caz de incediu, iar peste 1200 de școli nu au incă autorizare DSP. Prin urmare, conform legilor, acestea nu pot funcționa.

Fostul secretar general-adjunct al PSD: ”Deși știați toate astea, v-ați dus, cu mult tupeu, să vorbiți despre nimic”

Profesorii au încă salariile înghețate, părinții sunt șocați de prețurile la rechizite, uniforme și cele necesare la școală. Și pentru că voi, cei din coaliția de guvernare, deși știați toate astea, v-ați dus cu mult tupeu să vorbiți despre nimic la festivitățile de deschidere a școlilor! Că să fiți văzuți, deși nu va vede nimeni! Acum ați înțeles de unde ne vin nervii?”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Articolul precedentNicușor Dan sesizează DNA în legătură cu achiziția a 18 tramvaie STB: ”Componentele au fost aduse din Rusia și vândute, mai târziu, la prețuri majorate”
Articolul următorMai mulți copii au vizitat Parcul Natural Bucegi, în cadrul proiectului Erasmus Plus
Jurnalist full-time / Pesimist part-time