Sursă foto: Facebook/David Popovici
Sursă foto: Facebook/David Popovici

Andrei Caramitru a discutat despre generația actuală de tineri, generație pentru care România ajunge să fie din ce în ce mai cunoscută.

Fostul politician este de părere că acești tineri sunt mult mai implicați civic, mai inteligenți și mai atenți la ceea ce se întâmplă în țară.

În contextul în care discuțiile actuale se referă la educație și legi, Caramitru pune accentul pe cei care câștigă medalii de aur, olimpiade, elevii de liceu care fac performanță sau cei care știu să se distreze fără a-i deranja pe cei din jur.

Andrei Caramitru: ”Toată lumea e îngrijorată cu educația și tot. Legile sunt de rahat. Sunt”

Vă spun o chestie – generația ăstora tineri de acum. Este cea mai cool, pur occidentală și inteligentă generație pe care a avut-o țara asta vreodată. Uitați-va la Halep, Popovici, tinerii care câștiga olimpiade, tinerii de liceu acum, sutele de mii care se distrează la Untold și Neversea. Sunt muuult mai informați, inteligenți și cu mintea mult mai deschisă decât am fost noi la vârsta lor (în ciuda Tik Tok și Instagram). Mulți dintre ei sunt în străinătate, copiii diasporenilor, și au o deschidere a minții cum nici nu vă imaginați”, a transmis Andrei Caramitru, într-un text publicat pe contul de Facebook.

Generația actuală de tineri va aduce schimbările de care statul are atâta nevoie

Potrivit fostului politician, tinerii de acum sunt cei care vor face ca țara să progreseze. Mai mult, aceasta este generația care va da cei mai buni politicieni.

Ei vor schimbă masiv în bine țara asta. Când o să ajungă ei la putere – nu o să mai țină poveștile cu satul, râul, ramul, Grădina Maicii Domnului, dosar cu șină sau tâmpenii auriste. Trebuie doar ca noi să îmbătrânim odată mai repede și să îi lăsăm pe ei la butoane”, a mai scris Caramitru.

Articolul precedentUn bărbat a găsit 17.000 de lei într-o parcare din Craiova, dar nu s-a atins de niciun leu
Articolul următorDeputat USR: ”România a ajuns să aibă cele mai mari prețuri la energie din Europa, sub nasul lui Virgil Popescu”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time