Sursă foto: Facebook/George Simion
Sursă foto: Facebook/George Simion

Andrei Caramitru a reacționat după nunta lui George Simion comentând, cu ironie, relațiile aproape inexistente pe care liderul AUR le-a avut, înainte de acest an.

Mai mult, fostul politician a adăugat că tinerii ortodocși care se căsătoresc trebuie să aștepte noaptea nunții, înainte de a avea un contact sexual.

Andrei Caramitru: ”Omul ăla cu nunta mare e tare. Cel mai tare, să știți”

Adică omul s-a păstrat, totuși, pentru nuntă. Nu a avut niciodată nici un fel de relație cu cineva, nici măcar vreo poză cu vreo prietenă, ceva. Creștin adevărat, a rămas absolut virgin că așa trebuie, până la 35 de ani. Și, după, cumva, l-a apucat strechea, domne. Anunță nunta. Bravo. Ura. Cu o mireasă. Care, însă, dispare și după 2 luni el apare la nuntă cu alta care arată cam la fel”, a comentat fostul politician.

”Simion nu a făcut ”porcărele” cu femeile din viața lui”

Caramitru a reamintit că, în cadrul evenimentului, a fost prezent și Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Acesta a oficiat, sâmbătă, slujba de cununie a lui Simion.

Inistând pe habotnicia religioasă din discursurile liderului AUR, Caramitru a precizat că virginitatea reprezintă o condiție fundamentală în ortodoxie.

Practic, Simion ar fi rămas virgin, pentru a nu-l ”supăra” pe Arhiepiscopul Tomisului.

Nu știu ce să zic, doar că e clar că omul, fiind creștin, nu a făcut porcărele cu nici una dintre ele înainte de nuntă, doamne ferește așa ceva. E un fel de playboy virgin, deci. Altfel s-ar supăra Make”.

Articolul precedentPolonia îi cere Germaniei noi despăgubiri, în valoare de miliarde de dolari, pentru pierderile din cel de-al Doilea Război Mondial
Articolul următorÎncă un copil a murit în urma unei provocări de pe internet. Băiatul avea 14 ani
Jurnalist full-time / Pesimist part-time