Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Codrin Ștefănescu i-a cumpărat lui George Simion o vacă bălțată, explicând că nu a putut ajunge la evenimentul organizat de mire în comuna Măciuca, din cauză de probleme în familie.

Liderul AUR s-a căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, invitând la nuntă ”toți românii”. Politicianul le-a cerut nuntașilor să vină îmbrăcați cu cămașă populară și să participe la horă.

Deşi Simion anunţa, inițial, 100.000 de participanţi la eveniment, numărul lor ar fi fost de zece ori mai mic.

Și Codrin Ștefănescu și-a cumpărat o vacă bălțată, argumentând că bălțate românești reprezintă o rasă pe cale de dispariție

Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție”, a declarat politicianul pentru EVZ, conform Știri pe Surse.

Ștefănescu este de părere că Uniunea Europeană i-ar obliga pe români să consume insecte

Ștefănescu a profitat de contex pentru a aborda problemantica producției românești, explicând că este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, în momentul în care televiziunile și presa ar promova ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor.

Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim”, a conclus Codrin Ştefănescu, potrivit sursei citate.

Articolul precedentCODRU, un festival de muzică și arte, a organizat sesiuni de plantare și ecologizare, cu participarea celor mici
Articolul următorGabriela Firea, despre cazul interlopului care bate, în public, o femeie: ”O brută! Acești agresori trebuie să răspundă în fața legii”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time