Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În vederea efectuării lucrărilor de conectare a conductelor sistemului centralizat de la foraje din Frontul de Captare Medgidia, Societatea RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei în ziua de miercuri, 7 iunie 2023.

Astfel, în intervalul orar 08:00 – 16:00, vor fi afectați de întreruperea aprovizionării cu apă consumatorii din localitatea Castelu, utilizatorii din Cartierul Partizanu și cei de pe Șoseaua Constanței din municipiul Medgidia.

Această investiție face parte din Contractul de Lucrări 36 intitulat ”Sistemul Regional Constanța – Reabilitare sursă Medgidia; Aducțiune Medgidia”, cu o valoare aproximativă de 180 milioane lei și este derulată prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM)

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, se precizează în comunicatul RAJA.

Societatea a reamintit consumatorilor importanța investițiilor în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, având în vedere beneficiile pe termen lung pentru aceștia

Aceste investiții au ca scop furnizarea unor servicii impecabile și îmbunătățirea calității vieții abonaților.

Prin implementarea acestor investiții, se urmărește îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea unui debit de alimentare constant și menținerea calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție și garantarea siguranței și continuității furnizării serviciilor.

Articolul precedentEuroparlamentarul Mihai Tudose, în mijlocul unui scandal sexual
Articolul următorNotari din Capitală, judecați în stare de arest la domiciliu pentru falsuri cu certificate de moștenitori
Jurnalist full-time / Pesimist part-time