Sursă foto: www.faramogul.ro
Sursă foto: www.faramogul.ro

Mihai Tudose, ales europarlamentar în 2019 pe listele Pro România și întors ulterior la „partidul-mamă” PSD, este cel mai recent „personaj” într-un scandal, cu acuzații de hărțuire sexuală.

În weekend, sub numele „Despre hărțuire și abuz de putere în Parlamentul European. Mărturii ale asistenților de eurodeputați”, romania.europalibera.org a publicat un material în care relata povestea unei asistente care a lucrat în Parlamentul European începând din 2007 și care s-ar fi angajat la biroul unui eurodeputat, care a început ulterior să îi facă avansuri. Deși l-a refuzat constant, hărțuirea a continuat, iar în final a ales să plece.

În articol nu se menționa vreun nume, însă ulterior G4Media a scris că este vorba despre Tudose. Ba chiar a fost luată o reacție de la acesta, evident, Mihai Tudose negând acuzațiile.

Potrivit sursei citate, europarlamentarul a declarat că el este cel care și-a concediat asistenta și nu invers, că femeia și-ar fi dat demisia, motivul pentru care ar fi renunțat la aceasta fiind acela că nu avea încredere în ea.

Nu m-a chemat nimeni, la nici o anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii”, a fost declarația lui Mihai Tudose pentru sursa citată.

Articolul precedentReacție după ce Carmen Iohannis a purtat la un eveniment bijuterii de 12.000 de euro: „Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare”
Articolul următorApă sistată în două localități din Medgidia