Captură video/Youtube
Captură video/Youtube

Absolvire printre ruine: zece elevi ai școlii 134 din Harkiv au dansat vals pe terenul de sport devastat în urma bombardamentelor.

În momentul de față, unitatea de învățământ este închisă.

Școala din Harkiv a fost bombardată la scurt timp după declanșarea invaziei ruse

În ciuda bombardamentelor, elevii din anii terminali au fost prezenți pe terenul de sport. Aceștia au dansat, celebrând încheierea anului școlar. Scopul copiilor a fost de a demonstra lumii întregi că Ucraina nu se teme și că nu își va pierde niciodată speranța.

Pentru mine este oribil, mai ales că am văzut cum școala era distrusă, am văzut asta o zi întreagă. Casa mea se află la 500 de metri de școală. Am auzit focuri de armă și am mers la etajul al 2-lea al casei cu tatăl meu, mi-era teamă. O bucată din școală a zburat peste casa noastră și a lovit locuința vecinilor. Azi însă, celebrez încheierea cursurilor și sunt fericit”, a povestit Gleb Opașnian, unul dintre elevii absolvenți.

Elevii au fost felicitați de soldații ucraineni prezenți pe terenul de sport al școlii

Unii soldați ai diviziei ”Kraken”, cea care a neutralizat inamicii ruși în școala din Harkiv, au venit și ei să-i felicite pe elevii absolvenți, precizează Europa FM.

Școala voastră ajunsese ultimul avanpost. Forțele invadatoare ruse și-au stabilit baza aici și încercau să distrugă orașul, dar iată că acum am reușit să împingem atacatorii la 20 de kilometri de oraș. Vom reconstrui Harkivul. Vom câștiga, cu siguranță și vom avea pace și o viață nouă după acest război”, a declarat Konstantin Nemicev, unul dintre membrii unității.

Articolul precedentÎn timp ce bucureștenii așteaptă rezultate, Gabriela Firea și primarul general Nicuşor Dan se ceartă pe tema lucrărilor de investiții
Articolul următor USR-istul Claudiu Năsui „a prins curaj” abia acum. Fostul ministru al Economiei acuză că pensiile speciale au crescut la cererea PNL și PSD
Jurnalist full-time / Pesimist part-time