În opinia celor de la PSD, propunerile legislative care contrazic caracterul național, unitar, și indivizibil al Statului Român, nu ar trebui să mai existe. Cu toate astea, știm cu toții că atât timp cât pe o parte a eșicherului politic vor exista mereu cei de la UDMR, vor exista și astfel de propuneri, întrucât scopul acestora este și a fost mereu unul singur, pe care îl știm cu toții.

Astfel, Ciolacu a anunțat că-și dorește propriul proiect de lege care să reglementeze viitoare alte proiecte de lege în felul celor ce au stârnit rumoare în țară, cu privire la autonomia Ținutului Secuiesc, cât și la adoptarea limbii maghiare de fapt și de drept în acea regiune a României.

Ciolacu (PSD): ”După 30 de ani, se termină acest cretinism”

 ”Nu sunt luate în considerare inițiativele legislative care afectează caracterul național, independent, unitar și indivizibil al statului român, precum și cele care afectează integritatea teritoriului României”, spun social democrații de la PSD.

”Cu alte cuvinte, după 30 de ani, se termină acest cretinism de folosire a unui conflict interetnic politic”, a spus Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, tot Ciolacu, dar de data asta despre PNL:

„Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuși în acest an. Scădere economică de 6% și deficit bugetar de 9,2% din PIB!

Indiferent cât de mult mint, indiferent de câte date falsifică, indifrent de extratereștrii sau hackerii care s-au pus, vezi Doamne!, pe ei, realitatea este una singură. Sumbră!

Fără măsuri economice concrete, fără o infuzie serioasă de capital în sprijinul celor care produc valoare adaugată, fără un plan clar și coerent de redeschidere în condiții de siguranță a activității economice, PNL va reuși să îngroape economia românească, dezvoltată și așa cu greu în ultimii ani.

La Bruxelles, nu merge nici placa cu ”socialiștii răi”, nici cea cu greaua moștenire! Și nici cifrele scoase din burtă…”, declara acum câteva zeci de minute Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentPe Renate Weber o îngrijorează starea de alertă și sesizează Curtea Constituțională
Articolul următorDacă Costel Alexe nu se implică, se implică Mihai Goțiu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.