PSD

Într-un mesaj ajuns în mâinile presei de curând, cei din PSD îi acuză pe liberalii din administrație că ar fi groparii firmelor românești, vorbindu-se în mod deosebit despre industria HORECA. În opinia social democraților, accentul ar trebui pus în această perioadă îndeosebi pe locurile de muncă, însă și pe găsirea unor soluții viabile pentru a se reînvia economia românească – până nu este prea târziu.

PSD: „Industria Turismului a fost prima afectată de criza economică”

„PNL – groparul firmelor românești! Să spui că industria Turismului merită să moară pentru că nu reprezintă mare lucru în PIB este o dovadă clară de iresponsabilitate economică. Și de PROSTIE! Astăzi, în industria HORECA sunt peste 110 mii de locuri de muncă distruse și mii de firme închise. Guvernul PNL, tocmai i-a anunțat că sunt firme de mâna a doua și de aceea nu merită salvate! După șase luni de când este premier, Ludovic Orban ar fi trebuit să știe deja că orice leu care îți vine la buget și orice antreprenor, oricât de mic, sunt extrem de importanți! Cu atât mai mult când, în curând, îți va exploda în față o gravă criză economică!

Industria Turismului a fost prima afectată de criza economică și primii care au tras obloanele. Acești oameni au cerut măsuri reale de sprijin din partea guvernanților, nu ca să se îmbogățească, ci ca să supraviețuiască. În schimb, de o lună și jumătate au tot fost pasați până când li s-a spus să nu mai insiste, că și așa sunt degeaba în economie. Doar câteva procente în PIB! Un fleac! Să se apuce de altceva!

PSD a avut un minister al Turismului pe care PNL l-a desființat. În guvernarea PSD am introdus voucherele de vacanță și schemele de ajutor care au reprezentat o mare gură de oxigen pentru industria Turismului. PSD a stimulat turismul național și a creat toate premisele ca să aducem mai mulți turiști din străinătate. PNL îngroapă azi tot! Asta este guvernarea PNL!”, scriu cei de la PSD.

Articolul precedentIohannis, după decizia CEDO cu privire la cazul Kovesi
Articolul următorBerea la PET, mai tare ca Van Damme (Johan Germain)
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.