Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

În data de 3 noiembrie, Victor Ponta afirma că PSD reprezintă unica soluţie, iar partidul trebuie să se implice în guvernarea ţării, în contextul în care încă se anticipează o coaliție a liberalilor cu social-democrații.

La acel moment, a ţinut să laude realizările din perioada 2012-2014, menţionând că USL ar fi continuat să guverneze bine dacă nu apărea Klaus Iohannis.

Astăzi, 5 noiembrie, liderul PRO România continuă să insiste că singura soluţie este implicarea social democraţilor la guvernare.

Victor Ponta consideră că o guvernare activă a PSD este unica soluţie

Mai mult, Ponta atrage atenţia, pe contul de socializare, asupra faptului că, atât Klaus Iohannis, cât şi Florin Cîţu nu au făcut decât să adâncească această criză politică pe care România o traversează.

De asemenea, liderul PRO România insistă şi asupra crizei sanitare, explicând că, în ciuda avertismentelor transmise în cursul anului trecut, sistemul de sănătate continuă să fie în colaps.

Într-un text publicat pe pagina de Facebook, preşedintele PRO România, continuă să insite asupra faptului că guvernarea României trebuie să îi implice pe social democraţi.

Ruşine şi prostie: aşa cataloghează liderul PRO România guvernarea PNL

Bineînțeles că singură soluție de ieșire din criza în care Dl Iohannis, PNL și USR au băgat țară este aducerea PSD la Guvernare. Am spus acest lucru încă din decembrie, anul trecut. Au pierdut 1 an. Am pierdut multe vieți omenești. Au distrus sistemul de sănătate! Cine a crezut în ce spuneau Iohannis și Cîţu despre PSD, rușinea lor. Cine a crezut minciunile lui Orban sau Gorghiu despre USL, prostia lor„, a scris Ponta, pe contul de Facebook.

De asemenea, acesta a adăugat că România a avut cea mai bună conducere în perioada 2012-2015. Este vorba despre guvernarea cu USL, o guvernare „dărâmată” de Iohannis.

Acum e momentul să ne întoarcem la bună guvernare. Însă prețul celor 6 ani pierduți este uriaș!„, a concluzionat Ponta.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Cred că și domnul Cîțu a realizat că nu mai poate fi premier”
Articolul următorOMS a trimis 200 de concentratoare de oxigen în România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time