Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Se anticipează o coaliție a liberalilor cu social-democrații în ceea ce priveşte guvernarea, PNL urmând să decidă între USR şi PSD.

PSD are mai multe guri de hrănit acolo, sunt baroni locali care aşteaptă bani” este afirmaţa făcută de Dacian Ciolos, în contextul în care liberalii nu au decis, încă, un partener de guvernare.

Soluția pe care o vede Ponta pentru rezolvarea crizei politice prin care România trece ar fi o guvernare în care social democraţii să se implice activ.

De asemenea, într-un mesaj publicat pe contul de socializare, fostul premier a precizat, cu ironia caracteristică, faptul că, după șase ani, Klaus Iohannis repară puțin din ce a stricat.

Liderul PRO România consideră că unica soluţie care a putea pune stop jocurilor politice cu care ţara continuă să se confrunte este implicarea PSD, în mod direct, în guvernarea României.

Mai mult, Victor Ponta a ţinut să laude realizările din perioada 2012-2014, menţionând că USL ar fi continuat să guverneze bine dacă nu apărea președintele Klaus Iohannis.

Guvernarea înseamnă o implicare activă, dar o implicare social-democrată

Dincolo de ridicolul situației celor din PNL și de campania groteasca de diabolizare făcută atâția ani de Președintele Iohannis – chiar cred că nu există altă soluție în acest moment decât aceea a implicării a celor de la PSD în mod directe în guvernarea țării . În 2012 -2014 oamenilor și firmelor românești le-a fost foarte bine; România a ieșit din Criză și era în direcția bună / USL ar fi continuat să guverneze bine dacă nu apărea Dl Iohannis. Poate acum, după 6 ani, în momente atât de grele repara puțin din ce a stricat!”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook, în cursul zilei de ieri.

Articolul precedentPortretele victimelor de la Colectiv, expuse în Senat. Senator USR: ”România trebuie să stabilească vinovaţii”
Articolul următorCristian Popescu Piedone: „Voi continua să respect Sectorul 5 și România”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time