Sursa foto: FACEBOOK

Cunoscut pentru implicarea sa în rezolvarea problemelor comunitare din Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a trecut un an de când a preluat conducerea primăriei. Cu această ocazie, angajații primăriei l-au așteptat cu tort și îmbrățișări, pentru a sărbători un an de realizări importante pentru bucureșteni.

În postarea sa, edilul le-a mulțumit atât celor din primărie, cât și oamenilor care l-au votat pentru susținerea necondiționată de care au dat dovadă pe parcursul acestui an greu.

„Le mulțumesc că exist în gândurile lor! Le mulțumesc că mă acceptă… așa cum sunt!Și eu îi iubesc!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Tort și îmbrățișări, la un an de la preluarea mandatului de primar al Sectorului 5

Acum un an, Piedone, membru PPU-SL câștiga Primăria Sectorului 5, obținând 28,02% dintre voturile bucureștenilor. În perioada respectivă, edilul a precizat că „judecata poporului a decis”. Astăzi, Cristian Popescu Piedone îi întreabă pe „aliații săi, bucureștenii”, dacă după un an de zile comunitatea s-a schimbat în bine, lăsând pe ei să decidă.

„Dacă a fost un an bun sau ba pentru comunitate… dumneavoastră știți, oameni buni! Eu am încercat să fiu aproape de oameni!”, a conchis primarul Sectorului 5 în mesajul transmis pe pagina de Facebook.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, Cristian Popescu Piedone a obţinut 28,02% dintre voturi pentru funcția de primar al Sectorului 5. El a fost urmat de Daniel Florea (PSD) – 25,59% şi  Cristian Băcanu (PNL, USR PLUS) – 25,40%.

Imediat după ce a preluat funcția de primar, Piedone le-a spus alegătorilor că se va apuca de muncă așa cum a promis. Într-un an de mandat, edilul Sectorului 5 s-a implicat activ în numeroase activități de modernizare a comunității. Spre exemplu, în urmă cu câteva zile, edilul Sectorului 5 a revenit cu solicitarea pentru întoarcerea spațiilor verzi și a peste 300 de străzi în administrarea Consiliului Local.Totodată, edilul este cunoscut pentru activitatea sa pe pagina de Facebook, prin care postează orice neregulă găsită în comunitatea Sectorului 5 din București.

Cristian Popescu Piedone: ,,Oamenii sectorului îmi sunt energie! Și îi iubesc așa cum știu”

Articolul precedentPonta: ”PSD trebuie să se implice în guvernarea ţării”
Articolul următorVioleta Alexandru s-a dezafiliat din grupul PNL
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.