Facebook, Anca Dragu
Facebook, Anca Dragu

Senatul comemorează tragedia de la Colectiv, prin prezenţa portretelor victimelor de la tragedia din clubul bucureştean.

Președintele instituției a făcut public, pe contul de socializare, un videoclip care omagiază amintirea celor răpuşi, în urmă cu şase ani, în incendiul care a îndoliat întreaga ţară și a dus la schimbări politice majore.

Anca Dragu, preşedintele Senatului, a expus, pe contul de socializare, videoclipul care aduce în lumina publică faptul că vinovaţii nu au fost găsiţi nici după 6 ani.

Este un omagiu adus celor 65 de persoane care și-au pierdut viața în urma incendiului de la clubul bucureștean, în data de 30 octombrie 2015.

Parlamentari, personal tehnic sau vizitatori vor putea vedea portretele celor răpuși de un sistem îngenuncheat de corupție”, a transmis Anca Dragu, președintele Senatului, într-un mesaj publicat pe Facebook.


Senator USR: ”Este o „expoziţie” a nedreptăţii, a corupţiei şi a unei tragedii pe care România nu are voie să o uite”


În contextul în care portretele victimelor decedate la Colectiv au fost expuse în holul Senatului României, senatorul Andrei Postică a afirmat, pe contul de Facebook, că România asistă la o „expoziţie” a nedreptăţii, a corupţiei şi a unei tragedii pe care nu avem voie să o uităm.

România nu uită şi tot România trebuie să stabilească vinovaţii: au trecut şase ani de la tragedie şi, în prezent, nu există nicio decizie definitivă.
Încă trăim un protest tacit, încă sperăm la acea schimbare şi încă încercăm, în fiecare zi, să nu uităm promisiunile mediului politic de a fi alături de oameni, de a-i ajuta şi de a nu lăsa un nou Colectiv să se repete
”, a precizat senatorul, pe contul de Facebook.

Articolul precedentKelemen Hunor: „Prima variantă de coaliție ar fi cu USR”
Articolul următorPonta: ”PSD trebuie să se implice în guvernarea ţării”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time