Zuckerberg, mai… sărac decât Bill Gates, după ce Facebook, WhatsApp și Instagram au „stins” lumina câteva ore

Șapte miliarde de dolari au dispărut în câteva ore

Foto: preluare Newsweek

Mark Zukerberg pare să fi sărăcit considerabil în urma celor câteva ore în care Facebook, WhatsApp și Instagram au „stins” lumina. Mai exact, miliardarul a coborât, începând cu aseară, în topul celor mai bogați oameni din lume, aflându-se, în acest moment, în urma lui Bill Gates, creatorul Microsoft.

Mark Zuckerberg, mai sărac cu aproape 7 miliarde de dolari

În momentul de față, averea lui Mark Zuckerberg a scăzut considerabil, mai exact cu 7 miliarde de dolari (totalizând acum 120,9 miliarde de dolari), ajungând pe locul cinci, în topul celor mai bogați oameni de pe planetă, informează Bloomberg, citat de Digi24.

De altfel, aceasta nu este singura lovitură pe care Zuckerberg o primește, pe plan financiar. Numai din 13 septembrie până acum, acesta ar fi pierdut, conform sursei citate anterior, 19 miliarde de dolari.

Motivul „picajului” se poate regăsi într-un reportaj realizat de Wall Street Journal, publicat în data de 13 septembrie, în care se arăta faptul că Facebook ar avea anumite probleme de care compania este conștientă, însă nu face nimic pentru a le remedia. Printre acestea se numără un anumit grad de dezinformare cu privire la revolta de pe 6 ianuarie 2021, de la Capitoliul din Washington. Mai mult, rețeaua Instagram (înfrățită cu Facebook) a fost acuzată că ar cauza probleme mentale adolescenților care o folosesc.

Citește și: Codul Muncii a fost modificat, iar „munca la gri” va fi drastic sancționată

Articolul precedentIohannis i-a pus cheia de gât lui Cîțu și a plecat în Slovenia, în ziua moțiunii
Articolul următorSpitalele își închid din nou porțile. Arafat a anunțat suspendarea pe 30 de zile a internărilor care nu sunt urgențe
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.