Iohannis i-a pus cheia de gât lui Cîțu și a plecat în Slovenia, în ziua moțiunii

Iohannis îl lasă singur pe Cîțu, în ziua moțiunii

Florin Cîțu și Klaus Iohannis (Curs de guvernare)

Președintele Klaus Iohannis va pleca, în cursul zilei de astăzi, în Brdo – Slovenia, pentru a participa la reuniunea informală a Consiliului European şi la Summitul UE-Balcanii de Vest. Printre temele de discuție se află acordul de securitate dintre SUA, Marea Britanie şi Australia şi relaţiile dintre Uniunea Europeană şi China sau situația din Afganistan.

Tot astăzi, premierul Florin Cîțu, acolitul președintelui Iohannis, trece prin clipe de foc

Tot astăzi, de la orele 12:00, în Parlamentul României va avea loc moțiunea de cenzură înaintată de cei de la PSD. Mai exact, aceasta va fi supusă la vot. Surse politice declară că această moțiune are toate șansele să treacă, întrucât numărul politicienilor care au mai rămas alături de Florin Cîțu se micșorează pe zi ce trece.

Parlamentarii PSD au anunțat deja că se așteaptă să aibă parte de ajutorul tuturor partidelor politice, cu excepția UDMR și PNL (aripa Florin Cîțu). Mai mult, pentru a se asigura ca nu au parte de surprize, social democrații au făcut ieri un apel către USR PLUS, în care cei din urmă erau rugați să nu „chiulească” de la votarea moțiunii.

În ceea ce-l privește pe președintele Iohannis, acesta și-a manifestat, în ultima vreme, susținerea pentru premierul Florin Cîțu. Cu toate astea, în cazul în care moțiunea va trece astăzi, Cîțu nu va avea pe umărul cui să plângă.

Citește și: Codul Muncii a fost modificat, iar „munca la gri” va fi drastic sancționată

Articolul precedentCodul Muncii a fost modificat, iar „munca la gri” va fi drastic sancționată
Articolul următorZuckerberg, mai… sărac decât Bill Gates, după ce Facebook, WhatsApp și Instagram au „stins” lumina câteva ore
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.