Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, remarcă „cât de curat” e sectorul acum, sub „bagheta” lui Clotilde Armand

„Mai e un pic până ce cojile de semințe se vor încastra în tartanul din Parcul Bazilescu”, a scris Daniel Tudorache, pe Facebook

Foto: Dan Tudorache Facebook

Fostul edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a luat la pas sectorul pe care, până în toamna anului trecut l-a condus, oprindu-se în Parcul Bazilescu, pentru a scăpa de arșița zilelor caniculare de vară. Și cum parcurile din Sectorul 1 arată, în acest moment, deplorabil, Tudorache n-a putut să nu remarce lipsa de interes pe care actuala administrație o acordă curățeniei stradale, cât și din parcuri.

Daniel Tudorache: „Cred cu tărie că avem nevoie și de un al patrulea contract de salubrizare, dar și de o poliție locală privată”

Fără dar și poate, discutăm despre o situație de râsul-plânsul, în care cel mai mare și mai bogat sector al Capitalei zace în gunoaie, coji de semințe, pe lângă care „colcăie” populația de șobolani, de la o zi la alta tot mai numeroasă. „Mai e un pic până ce cojile de semințe se vor încastra în tartanul din Parcul Bazilescu”, a scris Daniel Tudorache, pe Facebook.

Daniel Tudorache i-a sugerat lui Clotilde Armand, într-o manieră ironică ce îl caracterizează pe fostul edil, să apeleze și la o a patra firmă de salubrizare și, de ce nu, poate chiar la un serviciu de poliție locală privată, care să monitorizeze mai bine derapajele de comportament ale cetățenilor obișnuiți să lase coji de semințe în urma lor, prin parcuri.

De altfel, nu este prima dată când Dan Tudorache remarcă lipsa de interes a administrației actuale, vis-a-vis de sănătatea cetățenilor Sectorului 1. „La administrație nu vă pricepeți. Doar la scandal”, îi transmitea acesta actualului primar, semnalând, de asemenea, lipsa de ridicare a unor copaci picați pe stradă, în sector. „De peste 16 ore zac copacii ăștia pe stradă, pe Dobrogeanu Gherea. Madame Armand, dacă i-ați fi mobilizat pe cei de la ADP cu aceeași promptitudine cu care v-ați mobilizat trollii și aplaudacii de pe Facebook să îmi invadeze pagina, nu mai erau de mult pe carosabil”.

Citește și: Ce spune Marcel Ciolacu despre referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand

Articolul precedentPiedone i-a premiat pe elevii de 10 de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”
Articolul următorPrimele pedepse în dosarul fraudei electorale de la Ciorani