Ce spune Marcel Ciolacu despre referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand

„Sunt două lucruri distincte. În primul rând, ce se întâmplă în Sectorul 1: cu șobolani, mizerie și cum e condus Sectorul 1 de un an de zile, de către actualul primar, doamna Clotilde. Și altceva este dacă la Sectorul 1 au fost fraudate alegerile”, a spus Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Captură video

Sâmbătă, 31 iulie, PSD publica fotografii de la strângerea de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Astfel, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a comentat desfășurarea strângerii de semnături, adăugând că PSD se va alătura oricărei inițiative cetățenești, inclusiv acesteia, ce implică strângerea efectivă a semnăturilor pentru înlăturarea lui Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1.

Marcel Ciolacu: „După decizia unui magistrat, să vedem dacă au fost sau nu fraudate alegerile la Sectorul 1, vom hotărî în interiorul partidului dacă ne implicăm direct sau nu”

Ce spune Marcel Ciolacu despre referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand
Foto: preluare Aktual24

Liderul PSD a mai spus că, în momentul de față, se așteaptă decizia. „Sunt două lucruri distincte. În primul rând, ce se întâmplă în Sectorul 1: cu șobolani, mizerie și cum e condus Sectorul 1 de un an de zile, de către actualul primar, doamna Clotilde. Și altceva este dacă la Sectorul 1 au fost fraudate alegerile”, a mai spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, adăugând că social democrații ar fi îndreptățiți ca, în cazul în care se decide că alageri locale din Sectorul 1 au fost fraudate, să fie organizate alte alegeri, în urma demiterii actualului primar, prin referendum.

Așadar, în momentul de față, PSD așteaptă decizia magistraților, ca ulterior să decidă, la nivel central, dacă referendumul stă, sau nu, în picioare.

Reamintim că, imediat după alegerile din 27 septembrie, social democrații au acuzat tabăra adversă că ar fi fraudat alegerile. Așa cum era de așteptat, Clotilde Armand a negat acuzațiile, declarând că „vestitele” filmulețe ar fi false și/sau interpretate în așa fel încât să o pună pe aceasta într-o lumină proastă. În acest moment, magistrații urmează să emită un verdict în ceea ce privește acuzația lansată de social democrați. În urma deciziei, PSD va decide care va fi următorul pas.

Citește și: Marea Britanie: cât timp vom mai putea călători în Regat doar cu buletinul?

Articolul precedentMarea Britanie: cât timp vom mai putea călători în Regat doar cu buletinul?
Articolul următorCum privesc românii valul 4 de Covid: cu relaxare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.