Piedone i-a premiat pe elevii de 10 de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”

Primarul Sectorului 5 le-a transmis atât elevilor de 10, cât și profesorilor acestora, că ușa primăriei le va fi mereu deschisă

Captură video - Primăria Sectorului 5 / Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5, i-a premiat astăzi pe elevii de nota 10 ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, situat în Sectorul 5, pentru rezultatele școlare deosebite, obținute la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat.

Pentru cei trei elevi care au obținut notă maximă, primarul Piedone a mai propus un proiect de hotărâre ce va fi supus la vot în cadrul Ședinței de Consiliu, din data de 18 august, pentru a se acorda un premiu de excelență, în valoarea de 2.500 lei.

Mai mult, acești elevi vor primi și un laptop performant din partea municipalității, pentru ca, pe viitor, să nu aibă nicio piedică în calea dezvoltării, în următorul capitol al vieții.

Au fost premiați cu titlul onorific „In Honoris”, atât elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, cât și cei care au obținut aceeași notă la Evaluarea Națională. „Dragilor… VĂ RESPECT! Știu că sunt multe de făcut în Educație pe raza Sectorului 5! Încercăm s-o scoatem la capăt! Încercăm anul acesta să fie mai bine ca anul trecut! Iar anul viitor vom încerca să fie mai bine ca-n anul acesta! Cu VOI alături, cu VOI CEI MAI DEȘTEPȚI, VOM REUȘI SĂ PRIMENIM SECTORUL 5 AȘA CUM NE DORIM!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook, în urma decernării premiilor.

Cristian Popescu Piedone garantează că ușa primăriei le va fi mereu deschisă acestora

Primarul Sectorului 5 a adresat mulțumiri atât echipei manageriale a colegiului, cât și întregului personal didactic, amintind că meritele deosebite ale elevilor li se datorează inclusiv lor. „Aveți ușa deschisă la Primarie! Toți! Oricând! La poartă, spuneți doar atât: – Sunt dascălul X, ori elevul Y de la Lazăr! Atât! Vă doresc să fiți sănătoși, iubiți, apreciați! Și vă mai doresc ceva: Să aveți noroc în viață! Vă îmbrățișez, cu drag!”, le-a transmis primarul Piedone atât profesorilor, cât și elevilor conștiincioși.

Îi felicit pe cei trei elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Meritul este în primul rând al acestor elevi, dar și al profesorilor și părinților lor, care au contribuit în mod direct la acest rezultat deosebit. Vom continua să susținem activitatea școlară și vom încuraja performanța. Este foarte important ca meritele acestor elevi să fie apreciate, să simtă că performanţa lor este recunoscută şi preţuită!

a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Primarul Piedone a scos 38 de metri cubi de gunoaie dintr-un apartament din București!

Articolul precedentBombă pitită în buzunarele timișorenilor. Cum au făcut autoritățile datorii pentru a acoperi jaful de la Colterm
Articolul următorDaniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, remarcă „cât de curat” e sectorul acum, sub „bagheta” lui Clotilde Armand