Foto: Facebook/ISUJ Bacău
Foto: Facebook/ISUJ Bacău

Înainte să iasă din tura de serviciu, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Bacău au salvat un pui de pisică.

În comunicatul publicat pe contul de Facebook, reprezentanții ISUJ Bacău au precizat că salvatorii sunt Plt. Ungureanu Gabriel și Plt. Adj. Tatariu Marius.

Pompierii au primit un apel pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, 112

Înainte să iasă din tura de serviciu, colegii noștri, Plt. Ungureanu Gabriel și Plt. Adj. Tatariu Marius, au mai salvat o viață.

De această dată, misiunea pe care au avut-o a fost diferită față de celelalte, însă la fel de importantă, întrucât pentru noi, salvatorii băcăuani, fiecare suflet contează.

Printr-un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, o doamnă ne solicita ajutorul pentru a elibera o pisică. Aceasta rămăsese blocată timp de o zi în compartimentul motor al unui autoturism”, au scris reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Bacău pe contul de Facebook.

Salvatorii au reușit să elibereze animalul blocat, iar pisica este în siguranță.

Misiunea a fost finalizată cu succes, colegii noștri reușind să elibereze patrupedul în siguranță”, au mai scris pompierii.

ISUJ Bacău a scos la concurs 19 posturi de conducător auto

La finalul lunii iunie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău anunța că a scos la concurs 19 posturi de conducător auto (autospeciale).

Pentru depunerea documentelor necesare înscrierii în concurs, se va ține cont de următoarele:

– va fi atașată o copie față-verso a permisului de conducere (este obligatorie dovada deținerii categoriilor B și C);

– va fi menționat postul pentru care persoana interesată va candida.

Articolul precedentO agenție de turism a publicat reclamațiile venite de la clienți: ”Am fost pișcat de tânțari. Broșura nu a menționat țânțari”
Articolul următor Anunțul ANPC: Zeci de mii de români sunt afectați de întârzierea sau anularea curselor aeriene pe aeroporturile din România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time