Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Mai mulți locuitori din apartamentele situate într-o zonă din Florești, Cluj, se plâng de faptul că, în fiecare noapte, sunt treziți de zgomotele produse de o vecină, în timpul partidelor de sex.

Oamenii au reclamat presei locale că nu pot dormi, iar femeia nu ia în calcul că, în cartier, locuiesc și copii mici.

Locatarii se plâng de zgomotele venite din apartamentul vecinei: ”Zici că sunt în junglă. Vecinilor le este rușine de rușinea lor”

Deci problema este că, în Florești, sunt doi vecini foarte gălăgioși. Eu înțeleg că au nevoile lor, dar nu în așa hal să îi audă de la 3 blocuri. Sunt și copii mici. Doamne iartă-mă! Toată noaptea zici că sunt în junglă. Vecinilor le este rușine de rușinea lor. Toată noaptea o țin așa! Sperăm să se audă și poate îi va prinde rușinea”, a precizat o locatară, pentru publicația Știri de Cluj.

Sub protecția anonimatului, o altă locatară a descris că femeia în cauză ar umbla, pe timpul zilei, dezbrăcată.

Aceasta nu se sfiește să apară goală sau îmbrăcată sumar, în dreptul geamurilor.

Ziua, locatara umblă dezbrăcată, iar copiii se uită ”ca la televizor”

Vecinii au filmat și înregistrat, sperând ca dovezile să îi convingă pe polițiștii locali să ia atitudine.

Aceștia au semnalat că una dintre filmări a fost realizată în noaptea de luni spre marți, la ora 2:30 – 3.00.

Nu e prostituată. Acolo locuiește la etajul 2. Ziua, umblă dezbrăcată cu perdeaua trasă. Stau copiii și se uită ca la televizor. Așa cunosc majoritatea blocul. Nu zice nimeni sa nu întreții relații sexuale dar ăștia sunt dezastru. Sper să vadă și vecina postarea să ne putem odihni”, a explicat o altă locatară.

Potrivit sursei citate, cazul nu este unul izolat. Lunile trecute, o altă clujeancă era acuzată că, în fiecare noapte, timp de 20-30 minute, trezea un întreg bloc.

Articolul precedent Anunțul ANPC: Zeci de mii de români sunt afectați de întârzierea sau anularea curselor aeriene pe aeroporturile din România
Articolul următorCFR Călători: Valul de căldură este vinovat pentru problemele cu aerul condiționat în trenuri
Jurnalist full-time / Pesimist part-time