Foto: Hotnews.ro

După ce în urmă cu o lună Dan Barna anunța că își dorește să fie președintele plin al USR PLUS și că va candida la alegerile interne, astăzi și cel de-al doilea copreședinte al partidului, Dacian Cioloș, a informat oficial că trece la „next level”.

În iunie, Cioloș îi sugera lui Barna ca niciunul dintre ei să nu candideze pentru cea mai înaltă funcție din USR PLUS pentru a nu se crea o falie între cele două formațiuni care compun partidul, însă astăzi lucrurile s-au schimbat.

Așa se face că ambii copreședinți își doresc să conducă USR PLUS, însă Cioloș a arătat că și-ar dori să fie și mai multe candidaturi. Umăr la umăr, Barna și Cioloș au asigurat în continuare că au un partid unit, indiferent de ce se va întâmpla mai departe.

O să candidez, o să candidăm amândoi și o să facem tot ce e mai bine ca USR PLUS în următorii ani să conteze, să fie un partid cu o identitate politică bine definită și să fie un partid care să demonstreze că, dintr-o mișcare politică antisistem, (…) acum, odată ajunși la guvernare, să demonstrăm că suntem în stare să facem acele schimbări.

(…) indiferent care va fi rezultatul, după aceste alegeri USR PLUS să rămână un partid unit, care își construiește calea politică în schimbarea politicii românești. O să vedeți tabere, noi le avem de mult. O să fie dezbateri tot timpul, pentru că în momentul în care o să fim complet aliniați o să fim și mai săraci în idei, probabil”, a spus Dacian Cioloș, citat de Digi24.

Articolul precedentScandal uriaș la alegerile din PNL Piteşti
Articolul următorOrban recunoaște că un candidat pursânge PNL nu ar fi învins-o pe Firea