Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, și (în sfârșit) candidat al PSD pentru un nou mandat, crede că are sprijinul complet al tuturor colegilor de partid, inclusiv al liderului formațiunii.

Au fost tensiuni și era cât pe ce ca Firea să nu fie candidatul agreat de PSD, însă acum totul este bine. Nu știm cât de bine stă însă Firea la intenția de vot a bucureștenilor, însă conform propriilor declarații de la B1 TV, aceasta simte că este sprijinită atât de Marcel Ciolacu, cât și de restul colegilor săi.

Au fost și momente mai dificile. Eu mă pregătisem trei ani, știți foarte bine discuția cu candidatul «deocamdată» și «de moment». Am depășit cu toții acele etape și suntem aici. Suntem aici hotărâți să venim cu rezultate foarte bune pentru București”, a explicat Gabriela Firea.

Mai mult decât atât, sprijinul pe care îl „simte” venind din interiorul PSD o face pe Firea să afirme că, în perspectiva în care va câștiga alegerile, va avea și o majoritate confortabilă în rândul aleșilor locali din Consiliul General al Bucureștiului.

Simt că sunt sprijinită de președintele Marcel Ciolacu, prim-ministrul, de asemenea, de secretarul general, domnul Stănescu, de șeful de campanie, Mihai Tudose, de toți ceilalți colegi – și domnul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a reiterat deschiderea pentru a transfera centura ocolitoare a Capitalei de la Ministerul Transporturilor la Primăria Capitalei (…). Simt o susținere și, dacă voi câștiga, vom avea și majoritate în Consiliul General”, a mai spus Firea, conform sursei citate.

Articolul precedentMIPE sesizează organele de anchetă cu privire la fraudele cu bani europeni din consiliile județene
Articolul următorNicușor Dan vrea să dovedească faptul că nu a colaborat cu Securitatea: „Mi-a fost grav afectată imaginea”