Barna Clotilde Cioloș
Barna Clotilde Cioloș

Primarul validat al sectorului 1, Clotilde Armand, nu vrea să facă nimic pentru a proteja cetățenii sectorului 1 de munții de gunoaie care stau deja de câteva zile pe străzile sectorului producând mirosuri greu de suportat, zemuri din cele mai diverse și otrăvitoare atât pentru oameni cât și pentru natură, viermi, șobolani și cine mai știe ce boli greu de pronunțat pentru noi, românii.

După ce a fost validată, Clotilde Armand a început un război deschis cu cetățenii sectorului 1

Citește și Întâlnirea ratată a lui Dragnea cu Mike Pence, „arvunită” și cu o șpagă luată prin trafic de influență de Florin Pâslaru, consilierul lui „Daddy”, Budăi și Rafila

Ce încă nu a înțeles Clotilde Armand este că fiecare acțiune a ei se răsfrânge în mod direct și imediat asupra tuturor locuitorilor din sector. În cele șapte luni de mandat, sectorul 1 a avut parte de scandaluri aproape săptămânal. Astăzi nu mai are niciun fel de importanță cine are dreptate, astăzi trebuie ridicate gunoaiele. Și după astăzi, duceți-vă in instanță și rezolvați-vă orgoliile! În imagini, orgoliile arată așa:

Toate aceste fotografii sunt făcute in dimineața zilei de 5 iunie 2021 în sectorul 1 al Capitalei Europene, București

PS. De astăzi am început să cred și în coincidențe – Strada Roma din sectorul 1 era curată, curată. Doar doi saci menajeri, așezați cu grijă lângă un colț de stradă.

VIADănilă Chirovici
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedent„Marea relaxare”, dar cu ce preț vine aceasta
Articolul următor„Este un mesaj puternic pe care îl dă generaţia tânără”