Fost polițist, actual politician, Traian Berbeceanu a trecut prin funcții cu o rapiditate uluitoare, în ultima perioadă. Dacă până nu de mult, acesta ocupa funcția de Prefect al Capitalei, fiind ulterior înlocuit cu Alin Stoica (USR PLUS) – actualul Prefect, iată că nu a durat mult până ce Berbeceanu să fie pus într-o altă funcție „cu ștaif”, chiar dacă la nivel „micro”.

Traian Berbeceanu, de la Prefectura Capitalei, la manageriatul municipiului Deva

Cu toate că zvonurile cu privire la posibila sa numire în funcția de city manager al municipiului Deva circulau „pe surse” încă de ieri, informația a fost confirmată, în mod oficial, chiar astăzi, de primarul localității, liberalul Florin Nicolae Oancea.

„Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.

Traian Berbeceanu a susținut și prima sa conferință de presă, în noua sa calitate de city manager, conferință de presă în cadrul căreia s-a și făcut, de altfel, marele anunț.

Bâlba testelor Covid în școli. Ministrul Educației opinează că ar putea renunța la testarea elevilor

„Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu, în conferința de presă.

În trecut, Traian Berbeceanu a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, ca ulterior, după intrarea sa în Partidul Național Liberal, să fie numit șef de cabinet al ministrului de Interne de la acea vreme, Marcel Vela. Ultima funcție importantă deținută a fost cea de Prefect al Capitalei, funcție pe care a pierdut-o prin „tragere la sorți”.