Cristian Popescu Piedone Foto zin.ro

Bucureștiul, un oraș cu numeroase zone verzi, se confruntă cu problema copacilor bătrâni, care, în lipsa unei întrețineri adecvate, pot deveni un pericol real în condiții de vânt puternic. Piedone subliniază neglijența administrativă în gestionarea acestui risc, evidențiind potențialele consecințe grave asupra siguranței publice dar si asupra mașinilor.


Responsabilitatea administrativă

Critica lui Piedone se concentrează pe abordarea primarului general Nicușor Dan, percepută ca fiind pasivă și aproape deloc reactivă, în loc să adopte măsuri proactive pentru prevenirea potențialelor dezastre. Exemplificând cu situația copacilor bătrâni, MANIFESTUL LUI PIEDONE subliniază necesitatea unei schimbări în gestionarea infrastructurii urbane.

Manifestul lui Piedone

Piedone își exprimă nemulțumirea față o administrație responsabilă și atentă la nevoile cetățenilor, folosind o analogie educațională pentru a evalua performanța lui Nicușor Dan. Prin acest manifest, el solicită o îmbunătățire majoră a leadership-ului în administrația orașului.
Piedone își exprimă nemulțumirea față de o administrație iresponsabilă și neatentă la nevoile cetățenilor, folosind o analogie educațională pentru a evalua performanța lui Nicușor Dan.


Manifestul lui Piedone reprezintă un apel la responsabilitate și acțiune din partea administrației orașului București. Subliniind importanța siguranței și bunăstării cetățenilor, Manifestul lui Piedone îndeamnă la o schimbare în abordarea problemelor urbane, pentru a evita repetarea greșelilor trecutului și pentru a construi un oraș mai sigur și mai bine gestionat pentru toți locuitorii săi.

”Profesore, CADEEEEEEEE!

“dă-te bă că cade, cade, cade, cade, cade copacul”, vorba cântecului!

În capitala ploșnițelor, profesore, copacii bătrâni și abandonați de “grădinarul șef”… cedează nervos și cad unde nimeresc!

Văzut-ai deunăzi, monsieur, că nu mai e vreme de șagă…

Pentru liniștea cetățenilor, profesore, am o rugăminte:
HAI LA MUNCĂ!

Treci la treabă, profesore, că… dacă nu ne compostează ploșnițele, sigur ne strivește vreun copac!

HAI LA MUNCĂ!
Verifică urgent putregaiul din parcuri, defrișează-l, sădește puiet proaspăt pentru plămânul orașului!

Deratizează orașul, alungă șobolanii, ploșnițele, țânțarii!

Știu că ai nimerit o pălărie mult prea mare…
Vorba aia: eu știu, tu știi… noi știm!
Răbdare, domnule, că mai este puțin și… scapi și din/de beleaua asta!

Apropo:

Te-am auzit că ai spus: “- Sunt două milioane de copaci în oraș, se mai întâmplă ca ei să mai cadă!”

Ce să zic? Profund…

Plus că… doar DOUĂ MILIOANE DE COPACI, pentru DOUĂ MILIOANE DE CETĂȚENI?
Unul de căciulă???
Nici măcar… Că mulți sunt uscați! Doar Primăria Sectorului 5 are vreo ȘAPTE MII de avize depuse în sensul acesta la instituția matale, profesore!
Foarte, foarte puțin, profesore!

Cu milă și cu speranța că Bucurestiul va fi bine într-o zi, cetățeanul Piedone!”

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentPNL București îi retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan. Sebastian Burduja: „Ani irosiți ba în risipă, ba în blocaje”
Articolul următorGeoană, prezidențiabilul AUR? Simion:„Mă pot gândi la orice scenariu care să îi facă pe Marcel și Nicu să plece acasă”
Senior partner Ziarul de Investigatii