Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În orașul Năvodari, județul Constanța, se vor efectua lucrări de conectare a noilor conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă potabilă în data de 5 octombrie 2023.

Apa potabilă va fi sistată în mai multe zone din Năvodari

În consecință, între orele 08.00 și 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe străzile Școlii, Cabanei, Midiei, precum și pe străzile învecinate, Sănătății și Crizantemei, precum și către instituții importante precum Poliția și Primăria Năvodari, Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu”, Școala nr. 1 și punctul termic 5.

Aceste lucrări de modernizare fac parte dintr-un contract de investiții cu finanțare europeană și sunt realizate în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL5 „Rețele de apă și canalizare Mamaia Sat și Năvodari”, cu o valoare aproximativă de 36 de milioane de lei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, se arată în comunicatul societății din Constanța.

În egală măsură, societatea îi îndeamnă pe utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții

Articolul precedentProteste în fața Primăriei Capitalei. Miza: desființarea unui serviciu
Articolul următorUn șofer beat și fără permis a oferit bani polițiștilor pentru a scăpa de dosarul penal
Jurnalist full-time / Pesimist part-time