Foto: Digi24
Foto: Digi24

Europarlamentarul Rareș Bogdan, care este totodată și prim vicepreședinte al PNL, a lansat aseară un avertisment în direcția primarului general al Capitalei, pe considerentul că acesta nu „livrează” ceea ce s-a promis în campanie.

Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni Ciprian Ciucu, primar al sectorului 6 din București și totodată președinte al PNL București, a dezmințit zvonurile conform cărora s-ar discuta serios despre retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan, asigurând că PNL are răbdare, iar acesta încă se află în perioada „de grație”, o cu totul altă versiune are Rareș Bogdan.

Conform unor declarații făcute la Realitatea TV, PNL ar căuta soluții pentru un om mai bun care să vină în fotoliul de primar general, în condițiile în care la alegerile din 2020 Nicușor Dan a fost girat cu încredere atât de USR cât și de PNL.

Rareș Bogdan a arătat că nici acum, după mai bine de doi ani de mandat, nu este mulțumit de modul în care este administrat Bucureștiul, deși așteptările erau altele. Firește, europarlamentarul a ținut din nou să asigure că nu vizează funcția de primar general.

Nu suntem mulțumiți deloc de Nicușor Dan. Am tot sperat că dacă vine în fotoliul de primar general al Bucureștiului o personă din societatea civilă va reuși să facă lucuri în Capitală. (…)

Încrederea de care s-a bucurat e pe terminate. Este extrem de prost administrat Bucureștiul. Orașul are nevoie de un vizionar. El trebuie să înțeleagă că a promis că va tot face, au cam trecut 2 ani, și nu a prea făcut mai nimic.

Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori (…).

Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va va face şi au trecut de 2 ani de zile. (…)

Sigur că vom căuta soluţii, PNL are soluţii şi oameni foarte buni. Să ne înţelegem foarte clar, eu nu mi-am dorit să candidez şi nu voi candida, dar asta nu înseamnă că nu voi fi extrem dă critic cu cei care nu-şi fac treaba”, a spus Rareş Bogdan pentru sursa citată.

Articolul precedentGimnastica românească, în 2022: fără rezultate și fără bani
Articolul următorLigia Deca, de la consilier prezidențial și coordonator al proiectului „România Educată”, la ministru al Educației