În vederea realizării operațiunilor periodice de întreținere și igienizare a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile în localitățile Vadu Oii, Crucea și Topraisar.

Se oprește apa în localitățile Vadu Oii, Crucea și Topraisar

Vadu Oii: Joi – 06 iulie 2023, între orele 06.00 și 19.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în satul Vadu Oii, pe raza UAT Hârșova, afectând toți consumatorii din zonă.

Crucea: Joi – 06 iulie 2023, între orele 08.00 și 20.00, se va opri apa în localitatea Crucea din județul Constanța pentru operațiunile de spălare a rezervoarelor.

Topraisar: Din data de 05 iulie 2023, ora 22.00, până pe 06 iulie 2023, ora 10.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în localitatea Topraisar din cauza unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la nivelul sursei de apă Topraisar.

RAJA informează că echipele care execută lucrările vor depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi, în cel mai scurt timp

În același timp, se recomandă tuturor abonaților afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperilor planificate.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA din Constanța.

Articolul precedentAdriana Săftoiu, ipoteză după demisia șefului SRI: „Fie ești promovat într-o altă funcție, fie ești în zona unde nu prea mai ai vreun rol”
Articolul următorNicușor Dan crede că electoratul de dreapta îl preferă la Primăria Capitalei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time