Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un jurnalist rus a atras atenția că rușilor li se scuipă în cafea, în momentul în care frecventează restaurantele din Europa.

Andrei Karaulov, un cunoscut propagandist și simpatizant al lui Vladimir Putin, a declarat că, în urma războiul din Ucraina, rușii care practică turismul în Europa au cel mai mult de suferit. Acesta a afirmat că există cazuri în care angajații restaurantelor nu ar da dovadă de respect.

Prin urmare, într-un videoclip distribuit pe un contul de Telegram, jurnalistul îi acuză pe europeni, că ”le-ar scuipa rușilor în cafea”.

Fiind un cunoscut propagandist al Kremlinului, Andrei Karaulov se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

Videoclipul cu sesizările lui Karaulov a fost publicat de jurnalistul Denis Kazansky, pe canalul său de Telegram. În declarațiile făcute, propagandistul nu înțelege de europenii afișează o astfel de atitudine față de Rusia.

Este cumva neplăcut când ești rus, pentru că ești rus. Ei nu pot servi o ceașcă de cafea într-un restaurant. Vor scuipa în acea ceașcă. Sunt astfel de cazuri”, se plânge propagandistul.

Pe fondul războiului pornit de Putin în Ucraina, europenii refuză să mai dea dovadă de respect în momentul în care întâlnesc cetățeni din Rusia

Jurnalistul și bloggerul Denis Kazansky a răspuns plângerilor propagandistului. Acesta a menționat că, în viitor, atutudinea europenilor față de ruși se va înrăutăți.

La urma urmei, naziștii nu merită altceva. Va trebui să plătiți și să răspundeți pentru tot”, a scris jurnalistul.

Articolul precedentAgent Green: ”Deșertificarea României este o amenințare minimizată și prost abordată de autorități”
Articolul următorProducătorul de automobile Rolls-Royce le acordă ajutoare financiare angajaților, pentru a compensa creșterea prețurilor 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time