Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Mai multe amenzi, în valoare totală de 28.000 de lei, au fost aplicate taximetriştilor de la Gara de Nord, în decurs de doar două ore.

În ultima săptămână, poliţiştii locali au aplicat taximetriştilor din Capitală amenzi totale de peste 43.000 de lei, iar 28.000 de lei au reprezentat doar sancţiuni aplicate joi, în decurs de două ore, la Gara de Nord, anunță Agenția de presă Rador, citată de G4 Media.

Au fost efectuate mai multe controale, atât în Gara de Nord, cât și în Piaţa Romană

Controalele din ultimele șapte zile au avut loc la Piaţa Romană şi Gara de Nord şi au vizat depistarea şi sancţionarea şoferilor care încalcă prevederile Legii taximetriei şi ale Regulamentului privind serviciului public de transport local în regim de taxi”, au precizat reprezentanții Poliției Locale, într-un text distribuit pe pagina de Facebook.

Potrivit comunicatului, poliţiştii locali şi cei ai Biroului de Poliţie Transporturi Feroviare Gara de Nord au verificat documentele aferente unui număr de 76 de taxiuri.

Prin urmare, 23 de conducători auto au fost depistaţi cu nereguli.

În decurs de două ore, poliţiştii locali au sancţionat 11 conducători auto care ofereau servicii de taxi cu încălcarea legislaţiei

Pentru neeliberarea bonului fiscal la sfârşitul cursei, lipsa echipamentelor radio de emisie recepţie, cât şi neprezentarea documentelor justificative şoferii vinovaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi totale de peste 43.000 de lei. Trei sferturi din acestea au fost aplicate, joi, la Gara de Nord, acolo unde, în decurs de două ore, poliţiştii locali au sancţionat 11 conducători auto ce ofereau servicii de taxi cu încălcarea legislaţiei. Nouă autorizaţii taxi au fost reţinute, ca măsuri complementare”, precizează Poliția Locală.

Articolul precedentPremierul Ciucă s-a autoevaluat: „Stabilitate, siguranță și dezvoltare – șapte luni de guvernare”
Articolul următorDirectorul Bibliotecii Naționale: ”Nu doar unii elevi, ci și unii profesori din România sunt analfabeți”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time