La aproape un an după comiterea faptelor, cei cinci agresori ai tânărului de 17 ani din Hunedoara au fost trimiși în judecată

În urmă cu aproximativ un an, un tânăr de 17 ani era sechestrat și torturat de cei cinci bărbați

Foto: Pixabay.com

Cei cinci agresori care au capturat un adolescent de 17 ani în urmă aproximativ un an au fost trimiși, în sfârșit, în judecată. Bărbații cu vârste cuprinse între 16 și 34 ani l-au prins pe băiat în timp ce se plimba cu doi prieteni în apropierea Grădinii Zoologice din Hunedoara, ca mai apoi să-l sechestreze pe acesta și să-l supună torturii, notează Adevărul.

Cei cinci agresori l-au răpit pe băiatul de 17 ani în luna noiembri a anului trecut

Conform informațiilor de la acea dată, băiatul, aflat în imediata apropiere a Grădinii Zoologice din Hunedoara a fost prins de cei cinci, băgat cu forța într-un autoturism, ca mai apoi să fie dus într-un apartament din cartierul Micro 7, unde a suportat orori de nedescris, agresiunea fiind atât de natură fizică, cât și psihologică. Potrivit anchetarorilor din Hunedoara, acesta ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele, însă și cu un ciocan de șnițele. În urma tratamentului aplicat, băiatul ar fi suferit o fractură stiloidă ulnară stângă și a avut nevoie de îngrijiri medicale de durată.

Ulterior, victima celor cinci agresori a alertat poliția. Toți cei cinci agresori au fost reținuți.

Prefectul Capitalei, îngăduitor cu „victimele” ambuteiajelor din trafic

„Persoana vătămată ar fi fost lovită în mod repetat cu pumnii, picioarele, precum şi cu un ciocan de bătut şniţele, în urma loviturilor i-ar fi curs sânge şi i-ar fi fost cauzată o fractură stiloidă ulnară stânga, ceea ce denotă intensitatea loviturilor”, se arată în dosar.

Şi ceilalţi tineri reţinuţi de poliţişti au participat la agresiune. În timp ce se aflau în locuinţă, unul dintre ei „i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu piciorul şi pumnii, în zona umărului stâng, a spatelui şi a capului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în dosar, conform sursei citate anterior.

Articolul precedentSpitalele militare, centre de vaccinare non-stop și fără programare
Articolul următorPremierul Cîțu a anunțat data la care vom putea să ne punem măștile „în cui”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.