Prefectul Capitalei, îngăduitor cu „victimele” ambuteiajelor din trafic

Conform Prefectului, agenții au libertatea să discearnă situațiile separat și să ia decizii, de la caz la caz

Foto: Playtech.ro

Alin Stoica, Prefectul Capitalei, a anunțat că toți cei care se întorc acasă din vacanțe după ora 22:00, s-ar putea să fie trecuți cu vederea de căre agenții de poliție aflați la datorie. Mai exact, vorbim despre toți locuitorii Capitalei care aleg ca destinații de vacanță marea sau muntele și întâmpină neplăceri pe drumul de întoarcere acasă, în celebrele ambuteiaje create preponderent duminica, atunci când majoritatea se întoarce acasă.

Prefectul Capitalei, reguli „îndoite” pentru bucureșteni

Alin Stoica a mai sunt că acestea sunt situaţii care nu depind de voinţa oamenilor neapărat şi „nu vor suferi consecinţe pentru că depăşesc ora respectivă, având în vedere că e un lucru cunoscut faptul că există ambuteiaje pe drumurile de întoarcere dinspre staţiuni sau dinspre mare. Fiind un lucru de notorietate că există ambuteiaje şi nu este vina oamenilor, nu este o întârziere voită sau din nepăsare, atunci nu vor exista consecinţe asupra oamenilor care întârzie din cauze independente de voinţa lor”, a declarat Alin Stoica, Prefectul Capitalei, luni seară la Digi24.

Aglomerația din minivacanță, un risc asumat

Cine va decide de la ce oră se începe amendarea?

Un lucru poate îngrijorător este faptul că Alin Stoica le-a dat putere deplină agenților de a decide când o oră este prea târzie pentru ca bucureștenii să se afle pe străzi „Organele de ordine au discernământul să facă acest lucru, să analizeze situaţia de fapt pe fiecare caz în parte şi atunci nu vor exista situaţii de genul acesta”, a susţinut Prefectul.

Articolul precedentAglomerația din minivacanță, un risc asumat
Articolul următorMarius Dunca cere redeschiderea restaurantelor la interior în Brașov
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.