Marius Dunca cere redeschiderea restaurantelor la interior în Brașov

Senatorul PSD de Brașov își motivează revolta cu ajutorul cifrelor, amintind că orașul pe care îl reprezintă în Senat se află într-o continuare scădere în ceea ce privește rata de infectare, de mai bine de o lună

Marius Dunca / Foto: Facebook

Senatorul social democrat de Brașov, Marius Dunca, s-a revoltat, în cursul serii trecute pe Facebook, declarându-se total nemulțumit de faptul că în Brașov încă nu s-au redeschis restaurantele la interior, de vreme ce rata de infectare în municipiu se află sub barem de mai bine de o lună. „De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov? Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din municipiu este într-o continuă scădere, ajungând la 2.08 la mia de locuitori, restaurantele din Brașov rămân închise la interior”, a declarat Dunca pe rețeaua de socializare.

Marius Dunca a comparat Brașovul cu alte orașe, în situație similară

Ce face Comitetul pentru Situații de Urgență din Brașov?

Marius Dunca, pe Facebook

În plus, senatorul amintește că la Cluj restaurantele s-au deschis în interior încă de săptămâna trecută, dând, de asemenea, și exemplul Capitalei, unde restaurantele s-au redeschis începând de ieri, „în condițiile în care atât Clujul, cât și capitala, au rate de infectare mai ridicate decât Brașovul”, a completat Dunca.

Prefectul Capitalei, îngăduitor cu „victimele” ambuteiajelor din trafic

Mai mult, acesta remarcă faptul că reschiderea restaurantelor la interior în minivacanța de Paște ar fi însemnat o adevărată gură de oxigen pentru HoReCa. „De ce Brașovul, principalul oraș turistic al României, trebuie să plătească atât de scump pentru incompetența autorităților? De ce HoReCa este sabotată în loc să fie ajutată?”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

Articolul precedentPrefectul Capitalei, îngăduitor cu „victimele” ambuteiajelor din trafic
Articolul următorSenatorii trebuie să stabilească ce termen au judecătorii pentru a-și motiva hotărârile penale
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.