Foto preluare Digi24

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe principalul un suspect în cazul crimei urmată de viol, din comuna Corbu, relatează presa locală CT News. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost audiat la Poliția Năvodari și și-a recunoscut fapta.

Posibil ca acțiunea să fi fost sub influența drogurilor

Potrivit anchetatorilor, bărbatul este vecin cu familia atacată și a declarat că scopul său a fost acela de a jefui. Agresorul a fost identificat în scurt timp, iar oamenii legi au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia, găsind arma crimei, o macetă, dar și mai multe obiecte pe care le luase din casa victimelor sale. El a fost audiat la sediul Poliției Năvodari, unde și-a recunoscut faptele. Anchetatorii au mai precizat că bărbatul ar fi cunoscut drept consumator de stupefiante și nu exclud ipoteza că în momentul producerii faptelor s-ar fi aflat sub influența unor droguri.

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după explozia de la Năvodari

Propunere de arestare preventivă

El urmează să fie prezentat în cursul zilei de sâmbătă, 3 iulie, în fața unei instanțe a Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

„Am stat de vorbă și mi-a spus persoana respectivă că a săvârșit infracțiunea în scop de jaf. De aici, lucrurile s-au precipitat și s-a ajuns la crimă și inclusiv la infracțiunea de viol”, a declarat Viorel Teliceanu, procuror-șef al Parchetului Constanța. Tânărul și-a recunoscut fapta și spune că regretă cele întâmplate. El riscă ani grei de închisoare.

Reamintim că în toiul nopții de joi spre vineri, un individ care purta cagulă a intrat în casa în care se afla familia formată din cinci membrii, părinții și cei trei copii (20 ani, 14 ani și 11 ani). Inițial, acesta l-a înjunghiat mortal pe tată, a închis-o pe mamă într-o baie, alături de copiii minori, iar apoi a violat-o pe fiica cea mare. Imediat după comiterea faptelor, agresorul a fugit.

Constanța: un bărbat a fost ucis în propria casă, iar fiica lui, violată

Articolul precedentRafila, posibilă candidatură la prezidențiale
Articolul următorNăsui nu se lasă până nu trece proiectul pentru deconspirarea foștilor securiști și a descendenților lor din politică