Constanța: un bărbat a fost ucis în propria casă, iar fiica lui, violată

Suspectul a intrat în toiul nopții, purtând o cagulă, în casa în care locuia un bărbat de 41 ani, împreună cu fiica acestuia de 20 ani. L-a înjunghiat pe tată, ca mai apoi să o violeze pe tânără

Foto: preluare Jurnal de România

O crimă oribilă a avut loc, noaptea trecută, în județul Constanța. Un bărbat a fost ucis, în casa sa din localitatea Corbu, iar fiica acestuia a fost violată. Faptele atroce au fost comise de un individ care, ulterior, a fugit de la locul faptelor.

Individul a pătruns în locuința celor doi, din localitatea Corbu, județul Constanța

Conform declarațiilor reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fapta a avut loc în locuinţa unei familii din comuna Corbu, județul Constanța. În toiul nopții, un individ care purta cagulă a intrat în casa în care se afla un bărbat de 41 ani, împreună cu fiica acestuia. Inițial, acesta l-a înjunghiat mortal pe tată, ca mai apoi să o violeze pe fiica acestuia, de 20 ani. Imediat după comiterea faptelor, agresorul a fugit. În momentul de față, suspectul este căutat de poliție.

Citește și: Ciolacu nu înțelege de ce Guvernul Cîțu „tace mâlc”

Fratele bărbatului decedat a dat declarații: „M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a spus acesta, potrivit Ziua de Constanța.

Reacția ministrului de Interne, Lucian Bode

„Ancheta este în derulare în dosarul de la Corbu. Avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba despre ora în care suspectul v-a fi reținut. Avem doi martori cheie. Vom vedea care este mobilul acestei crime. Vom vedea ce a fost: răzbunare ori jaf. Este important ca echipa de la fața locului sa-l aducă în fața instanței. Vorbim despre un dezaxat, cel care a putut să facă așa. Chiar si așa, cetățenii de pe litoral trebuie să știe că sunt în siguranță. Românii sunt în siguranță”, a dat asigurări ministrul Bode, potrivit publicației citate anterior.

Articolul precedentCiolacu nu înțelege de ce Guvernul Cîțu „tace mâlc”
Articolul următorBode susține că MAI își poate face curățenie în propria ogradă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.