Foto: Facebook/Costinești.ro
Foto: Facebook/Costinești.ro

Vila Tănase, un spațiu de cazare localizat în Costinești, județul Constanța, îi invită pe turiști să rezerve o cameră, apelând la un text original, distribuit pe pagina de Facebook.

Reprezentanții au precizat că vila este situată fix în centrul Costineștiului. Prin urmare, este o locație inedită pentru cei ce vor să trăiască exepriența de a locui, chiar și sezonier, în centrul unui oraș.

Apelând la umor, aceștia au adăugat că vila dispune de dotări excepționale, ”gen pereți, podea, ușă care se închide, și tavan nemucegăit

Vila Tănase din Costinești: ”Am omorât gândacii și am întors saltelele cu partea care are o singură culoare”

Dacă vremea e nasoală, poți să rămâi la cazare și să adormi plângând la „Insula iubirii” pentru că avem și televizor în fiecare cameră. Sau, dacă n-ai somn, poți să te uiți pe Instagram la fosta cum o arde pe banii altuia în Dubai, nu în Costinești ca tine și să adormi (tot plângând), pentru că avem WiFi moca”, se arată în anunțul postat de reprezentanți pe pagina de Facebook.

Patronii vilei au venit cu detalii despre tarif, explicând că prețul începe de la suma de 80 de lei pe noapte, cazarea incluzând camere cu baie proprie.

Vila dispune și de frigider în fiecare cameră. Aici, turișii își pot depozita, în siguranță, ”conservele de pateu și fasole cu afumătură, sau sticla de suc pe care ai umplut-o cu apă de la chiuvetă”.

”Fiecare cameră are și balcon de unde puteți să vă benoclați la priveliștea de vis, sau la cum fac la beție vecinii”

În amuzantul anunț se mai precizează că locația dispune de internet, telefon, apă caldă 24 de ore din 24 și parcare interioară. De asemenea, cei cazați au acces la terasă, unde pot face grătar.

Chibriturile și scaunele sunt din partea casei. Suntem atât de moderni că poți plăti și cu cardul. Sau dacă ai dat banii pe combustibil, că te-a convins un prieten că ieși mai ieftin așa, acceptăm și vouchere de vacanță. Asta dacă nu te-a convins să i le dai și pe ălea. Caz în care împărțiți patul. Dacă vrei să economisești, hai la Costinești!”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Postarea a adunat peste 3.000 de aprecieri și, aproximativ, 500 de comentarii.

Articolul precedentZoo Pitești: Doi tigrișori, în vârstă de o lună, vor primi nume de la copii
Articolul următorPNL și PSD vor să scape de șefii SRI mai repede. Propunerile Legilor siguranței naționale, prezentate în Parlament
Jurnalist full-time / Pesimist part-time