Foto: Facebook/Primăria Municipiului Pitești
Foto: Facebook/Primăria Municipiului Pitești

Doi tigrișori, născuți în data de 2 mai, sunt cei mai noi rezidenți ai Grădinii Zoologice din Pitești.

Ambii sunt masculi și au împlinit ieri, 2 iunie, o lună de viață.

Numele celor doi tigrișori vor fi alese de copiii piteșteni

Copiii din Pitești vor vota, în funcție de preferințe, două variante din cele 10 propuneri ale îngrijitorilor de la Zoo Pitești.

Propunerile acestora sunt: Shere Khan, Zimba, Mufasa, Saber, Zeus, Ares, Nimer, Mala, Kato, Zack.

Votul va fi exprimat, prin comentariu, la postarea pe Facebook a Primăriei Pitești.

Perioada de votare pentru alegerea numelor celor doi pui de tigru este 2 – 5 iunie, cu închiderea comentariilor duminică, ora 23:59. Numele alese, după numărătoarea voturilor, vor fi anunțate în cursul săptămânii viitoare”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Primăriei.

De asemenea, reprezentanții primăriei au adăugat că puii de tigru se află, în prezent, în intervalul celor opt săptămâni până la prima vaccinare.

După vaccinare, puii de tigru vor putea fi admirați de vizitatori

Prin urmare, în acest interval, cei doi pui nu pot ieși în aer liber, deci nu pot primi vizitatori, imunitatea lor fiind foarte scăzută.

După trecerea celor 14 zile de carantinare de după prima vaccinare, urmează a doua imunizare, efectuată între 12 și 17 săptămâni de viață.

La 14 zile după ce a fost făcută a doua vaccinare, tigrișorii pot ieși afară și vor putea fi vizitați”, se mai precizează în textul postat de Primăria Municipiului Pitești, pe contul de Facebook.

Articolul precedentCând vizitează România, Dan Petrescu vrea mese la restaurant și produse gratuite: ”În Londra nu am plătit nimic!”
Articolul următorCazare în Costinești: ”Dacă vrei să te primim și la anul, nu pleca acasă cu prosopul”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time