Sursa foto: Facebook/ PNL

Gheorghe Flutur, președintele interimar al PNL, a declarat la Consiliul Național că trebuie îmbunătățit ceea ce nu a mers în partid, pentru a nu persista în greșeli.

Acesta a mai spus că partidul este unul viu și dinamic, iar până la alegerile din 2024, PNL trebuie să redevină un partid de încredere.

„Trebuie să pornim de la o realitate. La șase luni de zile, PNL provoacă procedura pentru un Congres extraordinar. Vă îndemn să vedeți partea bună a lucrurilor. Trebuie să ne uităm la ce nu a mers, să putem îndrepta, altfel putem persista în greșeli. PNL este viu și dinamic și care trage de mânecă. Mai sunt doi ani pana la alegeri și dacă ne gândim sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus Flutur.

„Am avut un festival al democrației care ne a costat scump”

De asemenea, președintele interimar al partidului i-a îndemnat pe cei prezenți la moderație, precizând că e nevoie de muncă în echipă pentru a rezolva toate problemele cu care se confrută partidul. Mai mult, oficialul a spus că electoratul așteaptă stabilitate din partea PNL, în special că este într-o coaliție de guvernare.

Totodată, Flutur a dat asigurări aleșilor locali din sală că în curând programul de dezvoltare locală „Anghel Saligny” va intra în linie dreaptă.

„Știu ce ne așteaptă acasă. E vreme bună, lumea așteaptă lucruri, iar primarii sunt pe bună dreptate supărați de Anghel Saligny. PNL trebuie să răspundă matur la mai multe provocări. Mă uit aici la provocările de scumpirea vieții oamenilor. Până acum a fost pandemia, iar acum e războiul. Scumpirea vieții oamenilor așteaptă soluții”, a mai spus Flutur.

În încheierea mesajului său, Gheorghe Flutur a precizat că e nevoie de o îmbunătățire a comunicarii în interiorul partidului, dar și în exterior, cu românii.

Și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a adăugat că e nevoie „să performăm în comunități” pentru ca partidul să aibă o șansă la alegerile din 2024. Reamintim că pe 10 aprilie va avea loc loc Congresul pentru alegerea președintelui partidului la care va participa 1.300 de delegați.

„E libertatea fiecărui coleg să candideze. Congresul de duminică este doar pentru alegerea președintelui PNL.”, a spus Gheorghe Flutur înaintea Consiliului Național ce a avut loc astăzi.

Citește și: Primarul Sectorului 6, despre Cîțu: „Este victima unor campanii de denigrare extrem de acide şi de puternice”

Articolul precedentAlegeri în Ungaria. Viktor Orban caută un nou mandat de premier
Articolul următorRareș Bogdan laudă decizia lui Cîțu de a demisiona de la conducerea PNL
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.