Sursa foto: Facebook/ captură video ( PNL)

La Consiliul Național al PNL, ce a avut loc duminică, Rareș Bogdan și-a cerut scuze față de cei prezenți în sală că programul Anghel Saligny nu a intrat în linie dreaptă încă.

„Presiunea numărul unu din partea conducerii Partidului Naţional Liberal a Guvernului va fi  ca Anghel Saligny să intre pentru dumneavoastră, pentru comunităţile dumneavoastră în pâine pentru că este vital pentru anul 2024 şi e şi mai vital pentru ca România să evolueze şi în zona rurală şi să nu ţinem România ruptă în două între urbanul mare şi zona rurală. Ne cerem scuze şi vă promitem că lucrurile se urgentează”, a spus europarlamentarul.

De asemenea, acesta a spus că în ultimele săptămâni a fost „speriat” de faptul că urma să aibă loc, din nou, „un festival al democrației” care să pună cu totul pe spate partidul.

„Mie nu mi place să fiu cu mănuşi”

„Mă bucur că fostul preşedinte de acum al Partidului Naţional Liberal a luat o decizie înţeleaptă, o decizie elegantă şi a ales o retragere absolut elegantă şi nu am intrat într-un nou festival al democraţiei care ne-ar fi creat mari probleme. Ne-a ajuns un festival al democraţiei,nu mai vrem, vrem construcţie şi în nici un caz scandal”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Ministrul Afacerilor de Interne Lucian Bode a vorbit, de asemenea, la Consiliul Național al partidului, acesta afirmând că cea mai mare greșeală pe care un om politic o poate face este să lase în planul doi munca de partid, să neglijeze propunerile venite de jos în sus.

Acesta e de părere că PNL are nevoie de un lider puternic care să acționeze strategic și să gestioneze toate luptele din partid.

„PNL are nevoie de un leadership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioşi şi riguroşi mai ales acum când întreaga lume ne priveşte şi putem arăta ce înseamnă România în plan extern şi alături de aliaţii noştri”, a declarat Bode.

În încheierea mesajului său, acesta spus că în partid e nevoie de moderație și echilibru, „nu de pariuri și jocuri riscante la nivelul conducerii PNL:”

„Acum este momentul ca PNL să treacă la reconstrucţie pe termen lung”, a concluzionat ministrul Afacerilor Interne.

Citește și: Gheorghe Flutur: „Nu putem să zicem că totul a mers foarte bine”

Articolul precedentGheorghe Flutur: „Nu putem să zicem că totul a mers foarte bine”
Articolul următorONU: Peste 4 milioane de oameni au fugit din calea războiului
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.