Primarul Sectorului 6, despre Cîțu: „Este victima unor campanii de denigrare extrem de acide şi de puternice”

Florin Cîțu a demisionat, ieri, din funcția de președinte al PNL.

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, a declarat, la Digi24, că anul trecut Florin Cîțu a fost cea mai bună variantă în locul lui Ludovic Orban, precizând că după intrarea la guvernare cu PSD, fostul lider liberal a fost subiectul unor campanii „furibunde” împotriva sa.

„Florin Cîţu în vară era clar o opţiune mult mai proaspătă decât putea să fie Ludovic Orban. Şi a rămas. Din păcate, Florin Cîţu a fost subiectul unor campanii furibunde împotriva domniei sale, una din partea fostului partener de la guvernare de la USL-PLUS”, a declarat acesta, potrivit news.ro.

De asemenea, primarul Sectortului 6 a precizat că atacuri au venit și din partea lui Ludovic Orban, care a început o campanie „urâtă și murdară”, atacându-l constant.

„Ludovic Orban a mers pe mentalitatea după mine potopul”, a fost de părere Ciprian Ciucu.

„Partidul nu poate să stea într-un singur om”

Totodată, primarul Sectorului 6 a mai spus că un partid trebuie condus de oameni „care au o cotă de încredere mare în societate”, deoarece aceștia oferă legitimitate la guvernare. Mai mult, după campaniile de denigrare la adresa lui Cîțu, acesta nu a mai reușit să atragă oamenii de partea sa.

„(…) nu a reuşit după aceea să găsească cadenţa ca să surmonteze deficitul de imagine, iar un partid politic trebuie să fie condus de oameni care (…) îi oferă oportunitatea să promoveze politici publice care să aibă susţinere pentru că fără susţinere nu mai poţi să faci nimic”, a declarat Ciucu.

De asemenea, edilul a spus că fostul lider PNL a fost victima unor campanii de denigrare extrem de acide și de puternice, afirmând că partidul nu poate „să stea într-un singur om.”

„Era momentul să ne găsim acum cadenţa. De ce? Pentru că avem nevoie de guvernare, avem nevoie ca să punem rezultatele pe masă şi în contextul în care începea să se deterioreze relaţia cu premierul, partidul a zis nu este ok acea direcţie şi i s-a cerut demisia”, a concluzionat primarul Sectorului 6.

Reamintim că ieri, 2 aprilie, Florin Cîțu a demis din funcția de președinte al PNL.

Citește și articolul: „Drulă, despre plecarea lui Cîțu din fruntea PNL: „A ales sistemul de epoleți și baroni”

Articolul precedentIonuț Stroe: „Era evidentă nevoia de o soluţie mai bună”
Articolul următorCresc cazurile de Covid-19 în China. Autoritățile sunt în alertă
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.