Barna desparte apele: „Nu e vorba despre o alianță nici cu PSD, nici cu AUR”

Vicepremierul este de părere că România ar trebui să fie, în continuare, condusă de alianța actuală, însă fără Cîțu în fruntea ei

Sursa: Facebook

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a ținut să precizeze, mai exact să aducă lămuriri referitor la legătura pe care partidul său o are, mai nou, cu cei de la AUR. Potrivit lui Dan Barna, nu ar fi vorba despre nicio alianță: nu cu AUR, nu cu PSD, ci despre o simplă strângere temporară de mâini pentru un scop comun: demiterea lui Florin Cîțu, liantul care a adus toate partidele, indiferent de orientare, în aceeași barcă.

Dan Barna: „Sunt două variante de moțiune. Vom avea și în această seară o ședință a Biroului Național, vom vedea pe ce variantă mergem”

„Nu e vorba despre o alianță nici cu PSD, nici cu AUR”, a mai spus Dan Barna, adăugând că premierul Cîțu trebuie trimis acasă pentru că „nu are competența morală și profesională să conducă un guvern”. Acesta a mai spus, de asemenea, că premierul Cîțu ar fi primit o șansă, însă a repetat greșeala, de data aceasta și mai grav ca prima dată: „La momentul Vlad Voiculescu a fost o șansă, am spus că este un proces de învățare, dar când situația s-a repetat mult mai dramatic, adică este o dezvățare, am luat decizia”, a adăugat Dan Barna.

Vicepremierul a punctat că România ar trebui, în continuare, condusă „de această coaliție, USR PLUS, PNL, UDMR, dar cu un premier care să poate să ducă o pălărie de asemenea anvergură, cum este această coaliție. Este un text al moțiunii la care lucrează colegii mei.”, a mai spus Dan Barna.

Citește și: Scopul scuză mijloacele: USR PLUS ar avea de gând să le dea o mână de ajutor celor de la AUR

Articolul precedentCodrin Ștefănescu, „negru de supărare”, după ce a auzit că „reziștii” îl compară pe Cîțu cu Dragnea
Articolul următorPaul Stănescu intervine în scandalul „Cîțu-USR PLUS”. Premierul, „beat de putere”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.