Codrin Ștefănescu, „negru de supărare”, după ce a auzit că „reziștii” îl compară pe Cîțu cu Dragnea

Astăzi, în mediul online, au apărut mai multe imagini care îl portretizează pe Florin Cîțu drept Liviu Dragnea. Citind toate astea, Codrin Ștefănescu i-a certat pe „reziști”

Foto: Corupția Ucide

Cel mai loial om al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, a luat „foc” în momentul în care și-a deschis astăzi internetul și a observat că tendința zilei este aceea de a-l compara pe Florin Cîțu cu Dragnea. Enervat de comparație, Codrin Ștefănescu a publicat de îndată un mesaj de ocară destinat „trotinetiștilor” și „ciudaților” care și-au permis să vadă puncte comune între șeful său și actualul premier.

Codrin Ștefănescu: „Măi rezistilor, cum naiba să-l comparați pe Cîțu cu Liviu Dragnea? Voi chiar n-aveți nici un pic de minte, ați luat-o razna de tot?”

În opinia lui Codrin Ștefănescu, comparația este una deplasată, întrucât, cele doup guvernări, a lui Florin Cîțu și a lui Liviu Dragnea (neoficială, prin interpuși la momentul respectiv) ar fi total diferite.

„Cum să comparați mizerabila voastră guvernare cu a noastră? Când vreodată am înfometat noi poporul, am trădat interesele sale străinilor și am stat sluj in fața multinaționalelor? Voi chiar credeți că nu veți da socotealā cândva, măi trotinetarilor, măi ciudaților?, a mai scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Scandalul asemănării lui Florin Cîțu cu Liviu Dragnea a început pe rețele de socializare, după ce premierul l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion, dând astfel foc coaliției. Internauții au promis proteste, folosind ca imagine de referință o îmbinare a mustății lui Liviu Dragnea cu trăsăturile faciale ale lui Florin Cîțu.

Citește și: PSD a intrat în viteză și a publicat textul moțiunii

Articolul precedentPSD a intrat în viteză și a publicat textul moțiunii
Articolul următorBarna desparte apele: „Nu e vorba despre o alianță nici cu PSD, nici cu AUR”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.