Paul Stănescu intervine în scandalul „Cîțu-USR PLUS”. Premierul, „beat de putere”

Social democratul crede că USR PLUS „trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD”

Paul Stănescu / Preluare foto: Capital.ro

Paul Stănescu, secretarul general al PSD intervine în scandalul momentului, cel dintre premierul Florin Cîțu și USR PLUS, în urma demiterii ministrului Justiției, Stelian Ion. „Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar şi înainte de a pleca acasă, Cîţu să iasă public şi să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România”, a spus Paul Stănescu.

Paul Stănescu: „Şi-a bătut joc de nervii, resursele şi speranţele tuturor. O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri”

Secretarul general al PSD este, de asemenea, de părere că mai grav decât acest moment ar fi cinismul cu care premierul ar fi tratat „viaţa românilor de când s-a cocoţat în scaunul de la Palatul Victoria. „A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiţi. Au crescut preţurile, au scăzut şi veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Şi-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi şi părinţi, de profesori şi de medici. Toate acestea, dar şi multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîţu trebuie să plece”, a mai spus Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă al PSD.

Paul Stănescu are și un mesaj îndreptat către cei din USR PLUS, partid despre care crede că „trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească”, a încheiat acesta.

Citește și: Barna desparte apele: „Nu e vorba despre o alianță nici cu PSD, nici cu AUR”

Articolul precedentBarna desparte apele: „Nu e vorba despre o alianță nici cu PSD, nici cu AUR”
Articolul următorDaniela Popa, pentru Clotilde Armand: „Ocupați-vă să faceți treabă în sector”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.